TADA SAM HTELA DA UMREM: Indira Radić progovorila paklu kroz koji je prošla zbog sina

Novosti onlajn

30. 11. 2023. u 21:50

IAKO ne voli da govori o svo privatnom životu, svojevremeno je Indira Radić progovorila paklu kroz koji je prošla zbog sina.

ТАДА САМ ХТЕЛА ДА УМРЕМ: Индира Радић проговорила паклу кроз који је прошла због сина

Foto: Novosti

Naime, ona je devedesetih godina bila udata, a nakon razvoda sa bivšim suprugom borila se za starateljstvo. Kako se pisalo, njen nekadašnji partner je odveo njihovog sina, a Indira je na sve načine pokušavala da ga vrati.

Foto: Novosti

– Moj život, pogotovo u tom periodu, bio je pun trnja, izazova, iskušenja, suza, tuge, bola. Išla sam i borila se kao moreplovac. Da sam bila slabić i kukavica, ne bih opstala. Moj bivši je sam uzeo dete, tad sam htela da umrem. Kada je završeno suđenje i u Bosni i u Srbiji, sin je pripao meni – rekla je pevačica u svojoj ispovesti tada.

Ipak je odlučila da mu, posle svega, oprosti.

Foto: Novosti

– Moj bivši muž nije koji moli, inače da jeste i dalje bismo bili u braku i bili bismo zajedno. Pošto nas je naš sin povezao u periodu kada je on već postao odrastao čovek, kada je hteo da se oženi, onda smo se mi našli kao roditelji i tu sam ja naravno preko svega prešla. Sama sam sebi rekla, ne mogu da zaboravim, ali jesam oprostila. Najvažnije da je moj sin veliki odgovorni muškarac, koji brine o porodici, jedan divan čovek, i ponosna sam na njega. On ima divnu ženicu koja je iz Rusije i presrećna sam što mogu da kažem da sam dobila ćerku koju sam oduvek želela – iskreno je ispričala pevačica za domaće medije.

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku