SMRT bivšeg generala tzv. Armije BiH Jovana Divjaka, koji je preminuo u Sarajevu u 84. godini, poslednji je pucanj u srpske i druge žrtve u Sarajevu i BiH, za čiju smrt je odgovoran.

MILISAVVVVVVV

10.04.2021. 15:10

Da li je to onaj zločinac kome je /u to vreme/ mladja garnitura Beogradskih glumaca iz filma "Lepa sela lepo gore" išla da ljubi noge pred Sarajevsku premijeru?????

nikola

10.04.2021. 15:46

Mislio covek da ce ziveti vecno. Svi ga se secamo kao izdajnika. Bilo je tuzno gledati kako ginu mladi ljudi -vojnici JNA. Sve se placa, sve se vraca... Fuj "generale"!

Sljiwo

10.04.2021. 15:49

Alijin "heroj" nije smio krociti u Republiku Srpsku..citav svoj jadni zivot posle "manekenske karijere"proveo je u kasabi gde se jedino osecao sigurnim..Jovo je dao preko 500 intervijua sirom sveta..davajuci "multikulturalnost" takozvanoj "armiji BiH" odnosno vojci bosanskih muslimana..Procenat Srba u toj vojci je bio ispod 1% sto govori samo po sebi..Prodajuci nezakonito oruzije da bi izbegao sud i kaznu prisao je "alijinim gazijama" trpeci razna ponizenja..

ByK

10.04.2021. 16:05

,,не бојим се вражијега кота, нека га је ка на гори листа, но се бојим од ЗЛА ДОМАЋЕГА"... Бог никоме дужан не остаје

SvenSrb

10.04.2021. 17:54

Nema komentara. Mora da je Tito iz groba svakom zapretio ako išta kažeš bićeš ubjen. "Pojela Maca" ona Ustaška šala??? Ćik ko smije!!!

Milan

10.04.2021. 18:27

Ovome je suđeno prije početka rata 1992,zato sto je prodavao oružje hrvatima i muslimanima iz vojnih magacina u Kiseljaku;ja bio sudija porotnik u vojnom sudu u Sarajevu.Trebalo je tada adekvatno kazniti a ne sada pisati o tome kako se jedan srbin borio za muslimane i postao njihov heroj.

prellee

10.04.2021. 19:09

Da, on je izdao svoj narod. On je taj koji je radio protiv interesa Srba i istorija će to potvrditi. Brzo će ga Bošnjaci zaboraviti i odreći se. Oni će baštiniti svoje heroje, bez obzira kakvi bili, a Divjak se tu neće nalaziti za kratko. Biće odbaćen od onih za koje se borio, a Srbi će ga zapisati kao IZDAJNIKA. Ništa svojim svrstavanjem na muslimansku stranu, nakon 30 skoro godina, on nije napravio.

Šator

11.04.2021. 11:25

Конвертит ко и сви остали, продао душу и остала му душевна болест. Иначе, изјашњавао се као Босанац хахаха...(сад да ли су Босанци, Бошњаци, Муслимани, Херцеговијанци, Марсовци ...никако да се договоре... али једино им је сигурно да су бивши Срби који говоре српским језиком и продаше вјеру за вечеру...или за пар хиљада дојч марака као овај љигавац). Оно што треба заправо да се утврди који су комунистички официри ЈНА продали оружје хрватима и муслиманима и онда се одселили у Београд. Пронаћи, осудити, одузети имовину и ликвидирати јер су нанијели огромне жртве свом народу.

Maximillian

13.09.2021. 00:24

Pitajte Dragana Bjelogrlića koji je u Sarajevo došao sa majicom pravda za Divjaka, kada je Jovo Divjak bio uhapsen u Austriji, sta sad misli o svom idolu. Od tog dana vise ne gledam srpske filmove ni serije. Svoju mržnju prema Srbima ovaj Tzv glumac pokazao je fizičkim napadom na Gagu Aksentijevica jer se Gaga drznuo snimiti film “Dara iz Jasenovca”.