Ovo je fantastična domaća verzija krem pileće supe - klasika koja prija svima.
Povezane vesti
DANAŠNJI UKUSAN RUČAK: Domaći pileći paprikaš, nema lakšeg recepta, a imaćete izdašan ručak za celu porodicu
Donosimo vam najbolji recept za pileći krompir paprikaš, kojem nema ravnog.
06. 06. 2024. u 11:00
PROBAJTE SALATU SA PILETINOM, FETOM I JAGODAMA: Iznenađujuće dobra kombinacija
Čuveni su deserti sa jagodama, ali ovo voće je odlično i u salatama.
25. 05. 2024. u 11:00
PILEĆI RAŽNJIĆI SA POVRĆEM: Neodoljivi i sočni, lako se prave, a deci su najzanimljiviji
Rapsodija ukusa stiže iz tiganja za pola sata.
25. 04. 2024. u 09:00
ČORBA OD CELERA I KUPUSA: Jelo koje okrepljuje i vraća snagu, idealno za mršavljenje
Domaća krem čorba od celera i kupusa idealna je sa sve ono koji paze na liniju i žele da izgube koji kilogram. Ova čorba je, pored toga što je ukusna i hranljiva, i zdrava i uklanja višak tečnosti iz tela.
24. 04. 2024. u 13:00
Najnovije iz rubrike
ČOKOLADNI ČIZKEJK BEZ PEČENJA: Pravi se za 15 minuta, a osvaja na prvi zalogaj
ČIZKEJK je mnogima omiljen slatkiš. Ako pripadate toj grupi, isprobajte i njegovu čokoladnu verziju.
11. 06. 2024. u 15:00
BRZINSKI ROLAT OD POVRĆA: Lagan letnji obrok koji možete jesti i hladan (VIDEO)
Rolati su se nekada služili samo na slavama ili nekim proslavama, a danas postoje mnogo jednostavniji recepti, pa možete da ih pripremate za ručak ili večeru.
11. 06. 2024. u 13:30
PARADAJZ PUNJEN MLEVENIM MESOM I PIRINČEM: Pravi letnji obrok, ukusan, a pravi se jednostavno
PARADAJZ punjen mlevenim mesom i pirinčem se brzo pravi i izgleda vrlo raskošno.
11. 06. 2024. u 12:08
SLANA POSLASTICA ZA GURMANE: Domaća proja sa šunkom i sirom, dodatno začinjena mladim lukom
Proja sa šunkom, sirom i mladim lukom je jelo koje će svi obožavati, a možete lako da je napravite.
11. 06. 2024. u 07:00
UKUSNIJI DO SLADOLEDA: Karpati kolač - Pravi se očas posla, a svaki zalogaj se topi u ustima (VIDEO)
DONOSIMO vam najbolji recept za Karpati kolač, ukusnu i kremastu poslasticu koja se topi u ustima.
10. 06. 2024. u 17:53
Komentari (0)