POSNI GULAŠ OD ŠAMPINJONA: Ručak za koji vam treba malo vremena, a dugo će vas držati sitim

Novosti online

13. 04. 2024. u 12:00

Sastojci nisu skupi, a jelo se lako sprema. Odlično za dane posta ili dijetalnu ishranu.

ПОСНИ ГУЛАШ ОД ШАМПИЊОНА: Ручак за који вам треба мало времена, а дуго ће вас држати ситим

Foto: Jutjub/Printskrin/

Sastojci:

  • 500 g šampinjona
  • 400 ml kuvanog paradajza
  • 3 glavice crnog luka
  • 2 lista lovora
  • 1 kašičica suvog biljnog začina
  • 1 kašičica slatke mlevene paprike
  • 1 kašičica ljute mlevene paprike
  • 100 ml ulja

Priprema:

U tiganju na zagrejanom ulje izdinstajte crni luk. Kad omekša, dodajte šampinjone sečene na kriške pa dinstajte dok ne omekšaju, uz neprestano mešanje. Nakon što voda skoro ispari, dodajte začine i nalijte kuvani paradajz. Dinstajte desetak minuta, uz povremeno mešanje. Služite uz prilog po želji. Prijatno!     

(Trpeza)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja