KEBAB je čuveno tursko jelo koje se pravi od mlevenog mesa.
Povezane vesti
GRAŠAK - SAVRŠEN RUČAK "NA KAŠIKU": Vratimo se jednom klasiku naše kuhinje, kome je teško odoleti
SKUVAJTE za ručak grašak sa mesom, baš kao što su nekada spremale naše mame i bake.
30. 05. 2024. u 09:00
UKUSNO I JEDNOSTAVNO: Musaka sa zeljem, ručak koji svima prija
Musaka sa zeljem je mnogima omiljeni način pripreme ovog jela, i to sa razlogom. Recept je vrlo jednostavan i zaista ga svako može ispratiti.
28. 05. 2024. u 11:00
PUNJENI PILEĆI BATACI: Tako sočni da se tope u ustima
Ovakav sočan punjeni batak niko ne odbija. Srećom, kada ne znamo šta ćemo za ručak, piletina je opcija koja je tu kao "spas".
25. 05. 2024. u 09:00
SATARAŠ SA TIKVICAMA: Isprobajte tradicionalno jelo na malo drugačiji način
SATARAŠ je starinsko jelo koje se pravi od par jeftinih sastojaka.
23. 05. 2024. u 17:30
PIKANTAN I SOČAN RUČAK: Belo meso zapečeno sa sirom i ljutom papričicom
Ovo je najbolji način da napravite belo meso, a samo treba da ga lepo začinite, a onda pospete sirom i ljutom papričicom, pa zapečete.
10. 05. 2024. u 11:56
Najnovije iz rubrike
OMILJENA BAJADERA TORTA: Savršenstvo koje se ne zaboravlja
Odličan recept za ukusnu kremastu poslasticu.
30. 05. 2024. u 17:00
SLATKI GREH: Nema kremastijeg i ukusnijeg kolača, a sprema se očas posla
SLATKI greh je brz, lak i jednostavan kolač, koji najlepše trenutke čini izuzetnim.
30. 05. 2024. u 15:00
RECEPT ZA DŽEM OD MASLAČKA: Ukusan i super namaz i za palačinke
Maslačak možete da koristite za pripremu džema, čaja, da ga dodajete u salatu...
30. 05. 2024. u 13:00
PUNJENA, SA TRI SASTOJKA: Napravite pitu na malo drugačiji način
Pitu možete da spremate na mnogo načina, a mi vam predlažemo da napravite punjenu pitu sa jajima, pireom i tunjevinom.
30. 05. 2024. u 11:00
KOH SA VOĆEM: Brzi starinski kolač koji budi nostalgiju
Koh je jedan od najsočnijih kolača koji ćete probati i zato je mnogima jedan od omiljenih. Ipak, recept za koh je jednostavan, ali ako mu dodate neke sastojke, dobićete neprevaziđenu poslasticu neobičnog ukusa.
30. 05. 2024. u 10:41
Komentari (0)