SVE ŠTO VAM JE POTREBNO JE ALUMINIJUMSKA FOLIJA: Korisnik Tik-toka je objasnio kako da produžite rok trajanja hleba

Novosti online

20. 03. 2024. u 07:00

POMOĆU ovog jednostavnog trika produžite rok trajanja hleba.

СВЕ ШТО ВАМ ЈЕ ПОТРЕБНО ЈЕ АЛУМИНИЈУМСКА ФОЛИЈА: Корисник Тик-тока је објаснио како да продужите рок трајања хлеба

Foto Shutterstock

Ukoliko želite da produžite rok trajanja svog hleba, trebalo bi da ga zamrznete u aluminijumskoj foliji.

"Najbolje je da kupujete svež hleb u pekari. Međutim, on ne traje dugo, već se posle dva dana pojavljuje buđ. Trebalo bi da ga zamrznete ukoliko želite da mu produžite rok trajanja", kaže on, dodajući da bi, pre nego što zamrznete hleb, trebalo da ga ostavite dobro da se ohladi.

Foto Shutterstock

"Ukoliko ste uzeli veknu, a ona je još uvek topla, ostavite je da se ohladi. Dalje, podela na porcije je ovde jako bitna. Zadržite delove koje ćete odmah da upotrebite, a ostatak hleba podelite na porcije. Svako parče hleba dobro obmotajte folijom".

Folija će sačuvati hleb u zamrzivaču.

(Super Žena/B 92)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DANAS IZGLEDA ČUVENI ZVERKA? Mnogi kažu da ne liči na sebe, a njegova karijera je krenula nizbrdo zbog optužbi za silovanje (FOTO)