Ovaj hleb bez brašna je bogat proteinima, vitaminima, aminokiselinama, mastima, ugljenim hidratima i mineralima.
Povezane vesti
VASKRŠNJI GRČKI HLEB CUREKI: Testo je slatko, mekano i razvlači se, ješćete ga sa slašću
Ukoliko želite da obogatite vaskršnju trpezu, predlažemo da ove godine napravite cureki - slatki grčki uskršnji hleb. Izgleda kao velika pletenica, a testo je slatko, vazdušasto i razvači se. Predlažemo da ga ispečete ujutru i da ga jedete dok je još topao.
03. 05. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
PIRINAČ SA SLANINICOM: Ako ne znate šta da spremite za ručak, mi imamo savršen predlog
Jednostavno se pravi, a lepo će vas zasititi.
20. 05. 2024. u 12:24
KIFLICE SA SIROM, SLANINOM I MLADIM LUKOM: Pecivo savršenog ukusa i mirisa
Mekane kiflice možete da napravite bez previše muke i truda, a obavezno ih napunite sirom, slaninom i mladim lukom jer su neverovatno ukusne.
19. 05. 2024. u 08:00
MOSKVA ŠNIT: Poslastica za sva vremena i sve prilike
Ne postoji osoba koja nije čula ili probala najpoznatiju beogradsku tortu - Moskva šnit - a možete lako da je napravite i kod kuće.
19. 05. 2024. u 07:00
ZAPEČENI KROMPIR SA MLEKOM I SIROM: Prilog bez kojeg ne možete da zamislite nijedan obrok
Krompir i meso su kombinacija koju svi vole. Sada napravite krompir iz rerne sa mlekom i poslužite sa mesom ili salatom.
19. 05. 2024. u 07:00
MAFINI SA KOKOSOM I ČOKOLADOM: Omiljeni dezert svakog deteta
Gotovi su za 20 minuta i garantujemo da ukusnije mafine skoro niste probali .
18. 05. 2024. u 18:25
Komentari (0)