OBOŽAVAJU JE I ONI KOJI NE VOLE DA JEDU SLATKO, A MIRIS OVOG KOLAČA JE FANTAZIJA: Nuklearna štrudla je zaludela internet

Novosti online

13. 03. 2024. u 15:00

RASTURENA ili nuklearna štrudla dobila je takav naziv jer se svi sastojci pomešaju i izliju na pleh, a ukus je fenomenalan!

ОБОЖАВАЈУ ЈЕ И ОНИ КОЈИ НЕ ВОЛЕ ДА ЈЕДУ СЛАТКО, А МИРИС ОВОГ КОЛАЧА ЈЕ ФАНТАЗИЈА: Нуклеарна штрудла је залудела интернет

Foto Shutterstock

Sastojci:

* 150 g grubo secakanih badema

* 5 jabuka
* 5 jaja
* 2 čaše brašna
* 1 čaša ulja
* 1 čaša šećera
* 1 vanilin šećer
* 1 prašak za pecivo
* 4 kašika mleka
* 2 kašika ruma

Foto printskrin Jutjub/Aurora recepti

Priprema:

Pomešajte sve sastojke osim jabuka i badema.

Testo prebacite u posudu za pečenje premazanu uljem i posutu brašnom (višak brašna istresite).

Jabuke ogulite pa ih tanko nasecite ili krupno narendajte i posložite ih po testu. Preko jabuka dodajte gubo seckane bademe.

Prebacite kolač u rernu zagrejanu na 180 stepeni Celzijusa i pecite 25 minuta.

(Stil)

BONUS VIDEO - DR Novosti: Kada treba početi sa anti-age rutinom

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku