SPREMI SE OČAS POSLA: Brza pita sa spanaćem - Bez brašna, idealna za sve koji imaju problem sa glutenom

Novosti online

05. 04. 2024. u 07:00 >> 12:36

NEMA tog recepta kojem se više obradujemo od onog koji iziskuje samo sjedinjavanje sastojaka, koji odmah idu u rernu.

СПРЕМИ СЕ ОЧАС ПОСЛА: Брза пита са спанаћем - Без брашна, идеална за све који имају проблем са глутеном

Foto: Shutterstock

Ova brza pita bez brašna postaće vaše omiljeno rešenje za doručak kada su svi kod kuće. Idelna za doručak, ili večeru.

A kako se sprema bez pšeničnog brašna, odlična je za sve koji reaguju na gluten.

 

Sastojci za brzu pitu bez brašna:

120 g ovsenih pahuljica (sameljite)
150 g sitnog sira
2 jajeta
1 kašičica maslinovog ulja
pola kesice praška za pecivo
prstohvat soli
200 ml jogurta
2 šake iseckanog bejbi spanaća

Priprema brze pite bez brašna:

Priprema je nikad lakša - sve što treba da uradite jeste da sjedinite sve sastojke i to odmah ide na pečenje.

Po želji pospite malo susama preko. Rernu zagrejte na 180 stepeni i pecite pitu sve dok ne porumeni.

Prijatno!

(Ona/Telegraf)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PAMETNI GRADOVI: Budućnost urbanog života