POTPREDSEDNIK VLADE REPUBLIKE SRBIJE ALEKSANDAR VULIN: Šiptarski napad na sever Kosova i Metohije je deo ukupnog napada na Srbe

Novosti online

21. 05. 2024. u 17:02

ŠIPTARSKI napad na sever Kosova i Metohije je deo ukupnog napada na Srbe. Rezolucija o Srebrenici, organizovani medijski napadi na Aleksandra Vučića, pretnje Republici Srpskoj i upad Šiptara treba da oslabe Srbe i pokolebaju i Srbiju i Aleksandra Vučića.

ПОТПРЕДСЕДНИК ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ АЛЕКСАНДАР ВУЛИН: Шиптарски напад на север Косова и Метохије је део укупног напада на Србе

Foto: Tanjug

Kao što je razolucija o Srebrenici napad na sve Srbe, tako je i upad na Sever napad na održivost života svih Srba na Kosovu i Metohiji.

Beznačajna saopštenja Evropske Unije i SAD ohrabruju Šiptare da nastave sa napadima i potvrđuju da su na istom zadatku sa Nemačkom i ostalim zemljama koje od Srba pokušavaju da naprave genocidan narod. Jedini odgovor koji možemo da im damo je srpsko jedinstvo.

Stvoriće sponzori rezolucije i Šiptari svojim nasiljem Srpski svret brže nego što i Srbi veruju da je moguće", poručio je potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin reagujući na upad takozvane kosovske specijalne policije u trezor i filijale banke Poštanske štedionice, kao i na sramna saopštenja zvaničnika EU i SAD.

BONUS VIDEO - RUSKA ARTILjERIJA NA DELU: jedinica gađala položaje ukrajinske vojske na frontu u Hersonu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića