MLADIĆ OTIŠAO DA OBNOVI PASOŠ: Nije ni slutio kako će se sve zakomplikovati, sada mora da menja ime (FOTO)

Novosti online

26. 04. 2024. u 14:41

MOMAK koji je otišao da obnovi pasoš bio je pomalo šokiran nakon što su mu rekli da se njegovo ime ne poklapa sa onim što stoji u pasošu.

МЛАДИЋ ОТИШАО ДА ОБНОВИ ПАСОШ: Није ни слутио како ће се све закомпликовати, сада мора да мења име (ФОТО)

Foto: Piksabej

Pasoš Rajana Vilana bio je za obnavljanje posle 10 godina, a za to vreme ga je koristio kao ličnu kartu i dokaz o svom pravu na rad u UK bez problema.

Međutim, kada je pokušao da ga obnovi, na kraju je odbijen, jer mu je rečeno da se njegovo ime ne poklapa sa onim što je bilo u njegovom pasošu.

Objavljujući sliku svog starog pasoša na društvenim mrežama, Rajan je otkrio da je u poslednjih 10 godina u njegovom pasošu svima stajalo da se zove "Rjan".

Naravno, ovo je na kraju postalo viralno, a sam čovek je bio preplavljen predlozima kako da to sortira u rasponu od veoma korisnih do mnogo smešnijih alternativa.

Jedna osoba je rekla Rajanu da bi možda bilo lakše prihvatiti svoju sudbinu kao Rjana i promeniti ime putem ankete, dok je druga saosećala jer je njihova prijateljica provela 10 godina sa datumom rođenja koji je pogrešno napisan u pasošu, piše Led Bajbl.

Mnogo više se pitalo kako je ovo primećeno tek sada kada je Rajan potvrdio da ga je koristio sve ovo vreme.

U ovom trenutku morate se zapitati da li su ljudi posvećeni proveri pasoša zaista dovoljno pažljivo pogledali.

Rajan je objasnio da ovo nije bila šala i da je njegova molba za pasoš zaista odbijena jer se njegovo stvarno ime nije slagalo sa onim što je tamo.

Rekao nam je da još uvek radi na tome da se sve to reši i rekao je da je radnik službe za pasoš bio u kontaktu da mu kaže da treba da dobije anketu sa njegovim imenom kako bi dokazao da je on zaista Rajan, a ne Rjan.

(Kurir)

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini