DEČAKA NASMRT IZUJEDALA DVA PITBULA: Psi istrgli dete majci iz naručja - tragedija u Italiji

Tanjug

22. 04. 2024. u 15:00

DEČAK star 15 meseci preminuo je danas nakon što su ga napala dva pitbula u gradu Kampolongo kod Salerna, prenela je ANSA.

ДЕЧАКА НАСМРТ ИЗУЈЕДАЛА ДВА ПИТБУЛА: Пси истргли дете мајци из наручја - трагедија у Италији

Foto: pixabay

Predsednik opštine Eboli, koja pripada Kampolongu, Mario Konte rekao je da je pas napao dete dok je bilo u rukama majke.

- Ovog jutra dogodio se napad psa na dete, koje je bilo u rukama majke, tako mi je bar rečeno. Psi su joj bukvalno istrgli dete iz ruku i izujedali ga - rekao je Konte.

Objasnio je da će veterinarska služba odvesti oba psa, koji ne pripadaju porodici deteta, već drugoj, koja živi u susedstvu.

Konte je dodao da je u pitanju bio "strašan napad" i da, iako je ujak deteta intervenisao i pokušao da spase dete, ništa nije moglo da se uradi.

- Niko ne može da objasni kako se to desilo, pošto su psi uvek bili tu, u komšiluku. To je tragedija za celu zajednicu i mora da predstavlja upozorenje za one koji imaju ovakve pse - dodao je predsednik opštine.

Izvori dodaju da je majka takođe zadobila povrede, dok je pokušala da odbrani dete.

BONUS VIDEO: RIM PROSLAVIO ROĐENDAN: Večni grad slavi 2777. rođendan sa zadivljujućim laticama cveća

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)