POGINULO DETE NA TRCI AUTOMOBILA U MAĐARSKOJ: Isplivali jezivi snimci, broj povređenih porastao na 30 (VIDEO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

24. 03. 2024. u 18:42

ČETIRI osobe poginule su danas, među kojima i jedna devojčica, a najmanje 30 je povređeno kada je automobil na auto reliju na severozapadu Mađarske sleteo s puta i udario u grupu gledalaca, a sada se na društvenim mrežama pojavio novi snimak jezive nesreće.

ПОГИНУЛО ДЕТЕ НА ТРЦИ АУТОМОБИЛА У МАЂАРСКОЈ: Испливали језиви снимци, број повређених порастао на 30 (ВИДЕО)

Foto: Jutjub printskrin/Szilli Tamás

Na prvom snimku koji se pojavio, vidi se kako vozilo klizi i udara u grupu gledalaca, dok se na novom vidi tačan trenutak udara, jer je snimak napravljen iz daljine. Naime, vozač gubi kontrolu, automobil klizi, iza njega se pojavljuje oblak prašine, a potom se vidi i fatalni udarac.

 

 

Automobil uleteo u publiku

Podsetimo, nesreća se dogodila tokom auto-trke između gradova Labatlan i Bajot u blizini Dunava, navela je policija, preneo je mađarski portal 24.hu.

Trka je prekinuta, automobil je sleteo sa puta iz još nerazjašnjenih razloga, a uzroci se ispituju.

Kako pišu mađarski mediji, među nastradalima je devojčica.

(Blic, Blik)

BONUS VIDEO: HAPŠENjE U MOSKVI -  Sumnja se da je priveden jedan od terorista

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!