UBISTVO ŽENE I DECE PLANIRAO DANIMA PRE? Detalji užasnog zločina u Tuzli, policija pronašla jezivu poruku na vratima

Novosti online

21. 05. 2024. u 12:41

NOVI slučaj stravičnog trostrukog ubistva, a zatim samoubistva, šokirao je Bosnu i Hercegovinu, ali i celi region!

УБИСТВО ЖЕНЕ И ДЕЦЕ ПЛАНИРАО ДАНИМА ПРЕ? Детаљи ужасног злочина у Тузли, полиција пронашла језиву поруку на вратима

Foto: Društvene mreže

Muškarac iz Tuzle Mujaga Čičkušić ubio je suprugu i dvoje dece, dobi devet i dve godine, a zatim prešao u stan zgrade prekoputa i počinio samoubistvo. On se bacio sa zgrade.

Istražni timovi pronašli su sekiru kojom je najverovatnije izvršeno ubistvo. Pronađeni su i drugi oštri predmeti, a istragom će biti utvrđeno da li ih je pobio oštricom ili tupim delom sekire. Naređeno je veštačenje.

Prema nezvaničnim informacijama Avaza, tužioci i istražitelji veruju da bi motiv stravičnog ubistva mogla biti ljubomora. Ali za sada ova informacija nije zvanično potvrđena.

Čičkušić se, kako je potvrđeno, pre nekoliko dana vratio iz Nemačke, gde je radio kao medicinski tehničar. On je bio zaposlen na Kliničkom centru Univerziteta u Tuzli, kao i njegova supruga, ali je išao da radi u Nemačku.

Prema saznanjima, Čičkušić je, kako je do sada pokazala istraga brutalni zločin isplanirao u detalje. On je, kako nam je potvrdio izvor, nekoliko dana pre zločina kupio sekiru na pijaci kod Hemeta i s njom je ubio članove porodice.

U stanu je zatečen prizor koji ledi krv u žilama, a celi stan je bukvalno uništen i ispremeštan.

Supruga je, što je pokazala istraga, pokušala spasti decu, ali nije uspela.

Ono što je šokiralo istražitelje jeste da je Čičkušić nakon stravičnog zločina ostavio poruku na vratima stana. On je napisao imena pojedinih ljudi. Policija sada istražuje o kome se radi. Navodno, među imenima su imena pojedinih rođaka koji su mu pomogli da se zaposli u Nemačkoj.

Zaposleni UKC Tuzla opraštaju se od Amele 

Svi zaposleni UKC Tuzla, građani Tuzle, ali i cela BiH i regija su u šoku nakon stravičnog zločina, za ubijenu Amelu ostavljaju emotivne poruke i samo reči hvale.

Foto: Društvene mreže

- Tuzla, UKC i svi koji su te poznavali izgubili su mnogo, beskrajno mnogo… Retke su situacije u kojima meni nedostaju reči. Jako sam tužna i makar ovako želim da ti odam počast.. Neka ostane zapisano da si bila jedna čestita, vredna, ozbiljna, pouzdana, humana osoba i savršena medicinska sestra… Jedna od najboljih koje poznajem… Kovid je pokazao prava lica mnogih od nas. Ja ću te pamtiti po žustrom koraku i bistrim, pametnim, predivnim crnim očima. Nikada ništa nije ostalo nezavršeno. Nikada me nisi izneverila, ni mene, ni pacijente. Možda nikada nisi dobila formalnu zahvalnicu, ali hvala ti! Hvala ti u moje ime i ime mnogih života koje smo u teškim danima branili zajedno - navela je zaposlenica UKC Tuzla.

(Dnevni Avaz)

BONUS VIDEO: OSTALA SAMO SLIKA: Jeziv prizor iz kuće nakon pogibije majke i ćerke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA IZNENAĐENA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što su tada uradili pojedini zaposleni u klubu - sve je zapanjilo