BEBA PREMINULA U BOLNICI OD POVREDA GLAVE: Pala u kući sa kreveta, majka je odmah donela u bolnicu u Ohridu, nije joj bilo spasa

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

14. 05. 2024. u 15:54

SEDMOMESEČNA beba koja je u teškom stanju donesena u bolnicu sveti Erazmo u Ohridu preminula je uprkos svim naporima doktora da joj spasu život.

БЕБА ПРЕМИНУЛА У БОЛНИЦИ ОД ПОВРЕДА ГЛАВЕ: Пала у кући са кревета, мајка је одмах донела у болницу у Охриду, није јој било спаса

Foto: M. Anđela/Profimedia

Bebu je donela majka nešto posle ponoći u bolnicu sa hematomom na glavi, a doktori su je odmah prebacili u operacionu salu pošto je utvrđeno krvarenje na mozgu.

Prema izjavi majke, beba je stravične povrede zadobila pošto je pala sa kreveta na glavu u porodičnom domu u Vevčanima, nedaleko od Struge.

Javni tužilac u Severnoj Makedoniji je potvrdio da će telo bebe biti prebačeno na forenzička ispitivanja u Bitolj, gde će biti izvršena obdukcija kako bi se tačno utvrdio uzrok smrti.

Policija je potvrdila da je pokrenula istragu koja će utvrditi okolnosti koje su dovele do fatalnih povreda novorođenčeta.

(Blic, Tocka)

BONUS VIDEO: OSTALA SAMO SLIKA - Jeziv prizor iz kuće nakon pogibije majke i ćerke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO OKO 2 SATA LETA OD VAS: Nikad povoljnije letovanje na afričkom Mediteranu!