NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

PAZITE SE LJUBOMORE I POSESIVNOSTI Astro savet za utorak, 21. maj: Mesec je u Škorpiji, čuvajte se povreda

Astrolog Marina Jungić Milošević

21. 05. 2024. u 07:00

MESEC, posle 28 dana, danas ulazi u tajanstvenu, nepoverljivu, strastvenu, posesivnu Škorpiju.

ПАЗИТЕ СЕ ЉУБОМОРЕ И ПОСЕСИВНОСТИ Астро савет за уторак, 21. мај: Месец је у Шкорпији, чувајте се повреда

Foto: Shutterstock

Ali ovoga puta obrazuje samo izazovne aspekte sa ostalim tranzitnim planetama, koji donose česte promene raspoloženja, podložnost depresiji (ako aspekti u natalnom horoskopu na to ukazuju), preosetljivost i ranjivost, rasprave sa ženama, nezadovoljstvo naroda, vanredne troškove, a u večernjim satima i podložnost fizičkim povredama.

Mada u ovom danu nema svetle tačke, donekle je utešna činjenica da se Mesec u Škorpiji nalazi u znaku svoga pada, gde je oslabljen, pa je samim tim i njegov uticaj na zodijačke znake nešto slabiji. S druge strane, osobe sa natalnim Mesecom u Škorpiji mogu da osete manje nervne krize, naglašenu potrebu za preispitivanjem ili testiranjem nekih osoba, naročito kada je reč o emotivnim odnosima. Jer su ljubomora i posesivnost, inače, osobine Škorpije, još više naglašene kada Mesec tranzitira preko tog znaka. Zato danas ne bi trebalo podsticati ničiju ljubomoru, jer prejake emocije ključaju ispod naizgled mirne i hladnokrvne Škorpije.

Ipak, neće svi ni osetiti ovaj tranzit Meseca toliko dramatično, kao što na prvi pogled izgleda. Znaci u kojima je Mesec naglašen, Rakovi, Bikovi i Ribe, najviše reaguju na svaku promenu iz spoljašnje sredine, jer su hipersenzibilni. Ovo se takođe odnosi i na osobe koje imaju neku ličnu planetu (Sunce, Mesec, Merkur, Venera, Mars) u Raku, Biku ili Ribama, jer će Mesec danas i sutra prelaziti preko njih i tako pokrenuti događaje, osećanja, situacije, ljude...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO FRANCUSKE PENZIONERE: Evo šta je Novak uradio posle meča koji je završio u tri ujutru (VIDEO)