NE BUDITE BRZOPLETI Astro savet za subotu 18. maj: Posavetujte se sa Vagom, Bikom, ili Ribama

Astrolog Marina Jungić Milošević

18. 05. 2024. u 07:00

MESEC u šarmantnoj, lepršavoj Vagi danas pravi sjajan trigon sa Plutonom, planetom harizme i novca.

НЕ БУДИТЕ БРЗОПЛЕТИ Астро савет за суботу 18. мај: Посаветујте се са Вагом, Биком, или Рибама

Foto: Shutterstock

To danas pogoduje septembarskim Vagama, januarskim Vodolijama i majskim Blizancima, kako na ljubavnom, tako i na poslovnom planu.

U međuvremenu, Venera, koja upravlja Vagom priprema se na beg iz napornog zagrljaja Urana, planete flerta, raskida i neočekivanih situacija. Uran voli da nameće svoja pravila, a osnovno je da je - uvek u pravu, a to se zapravo odnosi na znake kojima ova planeta upravlja, Vodolije i Jarčeve, kao i Škorpije u kojoj je egzaltiran (ima naglašen uticaj).

I osobe kod kojih je Uran naglašen u natalnom horoskopu - u prvoj, desetoj ili jedanestoj kući, vole da dominiraju u emotivnoj vezi. I ne samo u vezi, već i u poslu, jer Venera simbolizuje i novac. Venera, Sunce, Uran i Jupiter, još se nalaze nad opasnim Algolom, zvezdom nekretnicom koja donosi probleme u ljubavi - raskide, iznenadna razdvajanja od partnera, čiji je uzrok najčešće ponašanje muškarca u vezi. Ovi aspekti ugrožavaju i ugled, nepovoljno deluju na odnose sa strancima, donose turbulencije u avionskim letovima...

Zato, polako, oprezno, bez panike, danas dobro odmerite situaciju koja vam možda deluje bezizalazno ili nerešivo, jer izlaz uvek postoji. Jedan od njih je trigon koji Pluton obrazuje sa moćnim Jupiterom u Biku, kojim upravlja Venera, što znači da ključ nekih rešenja danas možete da pronađete upravo u simbolici znakovima, kojima ova planeta upravlja - posavetujete se sa Vagom, Bikom ili Ribama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE? Evo šta su organizatori Rolan Garosa uradili Novaku Đokoviću dva i po sata pred njegov meč!