NE PRETERUJTE SA TROŠENJEM NOVCA Astro savet za ponedeljak, 13. maj: Mesec u Lavu osetiće najviše ova 4 znaka horoskopa

Astrolog Marina Jungić Milošević

13. 05. 2024. u 07:00

MESEC danas u 12.37 časova ulazi u dramatičnog, temperamentnog, vatrenog Lava (znak koji voli da uživa u svemu što je lepo) i obrazuje neharmonične (napete, izazovne) aspekte sa opuštenom i uživanjima sklonom Venerom u Biku (preterivanje u životnim zadovoljstvima, emocionalno nezadovoljstvo), Suncem (sukob razuma i emocija) i Plutonom u Vodoliji (preosetljivost).

НЕ ПРЕТЕРУЈТЕ СА ТРОШЕЊЕМ НОВЦА Астро савет за понедељак, 13. мај: Месец у Лаву осетиће највише ова 4 знака хороскопа

Foto: Shutterstock

To ćemo osetiti i na ljubavnom i na finansijskom planu (sklonost ka preteranom trošenju novca i rizičnim finansijskim potezima), jer Venera simbolizuje ljubav ali i novac.

Ove aspekte najviše će osetiti znaci u kojima je naglašen uticaj Meseca, Sunca i Venere - Bikovi, Rakovi, Lavovi, Vage i Ribe. Žene će više trošiti novac u salonima lepote, kod frizera, kozmetičara, u tržnim centrima, a muškarci na sportskim terenima, putovanjima, u kafanama.

Osim ovih napetih, Mesec pravi i harmonične aspekte, sa Marsom, Jupiterom i Neptunom, koji podstiču na akciju, putovanja, širenje znanja i donose umetničku inspiraciju, ali i novčane dobitke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

PORAZ ZAPADA I NJIHOVIH UCENA: Usvojena sramna Rezolucija - u zbiru više glasova protiv i uzdržanih nego za