DANAS JE DAN ZA AKCIJU I PUTOVANJA Astro savet za petak, 26. april: Ne preterujte sa trošenjem novca i uživanjem

Astrolog Marina Jungić Milošević

26. 04. 2024. u 07:00

MESEC danas, iz mističnog, nepoverljivog, vodenog znaka Škorpije, ulazi u vatrenog, optimističnog i za putovanje uvek raspoloženog Strelca.

ДАНАС ЈЕ ДАН ЗА АКЦИЈУ И ПУТОВАЊА Астро савет за петак, 26. април: Не претерујте са трошењем новца и уживањем

Foto: Shutterstock/Pixabay

I raspoloženje nam se odmah popravlja, imamo više entuzijazma, elana, sve nam ide lakše od ruke... Sjajni aspekti koje Mesec obrazuje sa planetom mašte i inspiracije Neptunom (jednim od vladalaca Strelca) u Ribama i Plutonom u Vodoliji, odgovaraju onima koji se bave kreativnim zanimanjem, ali i onima čiji posao možda nema previše veze sa umetnošću, ali zato podrazumeva kontakte sa strancima, rad preko interneta ili česta putovanja (a može i sve ovo zajedno) i donosi im novac.

I aspekt (trigon) Meseca sa Merkurom u Ovnu, u popodnevnim satima, podstiče na akciju, dogovore i putovanja, što se posebno odnosi na vatrene (Ovan, Lav, Strelac) i vazdušne (Blizanci, Vaga, Vodolija) znake.

Naravno, ima Mesec danas i napete aspekte - sa Jupiterom (planetom koja upravlja Strelcem) i Uranom, koji podstiču potrebu za trošenjem novca i uživanjem u ovozemaljaskim radostima.

Aspekt koji danas počinje, a sutra će doći više do izražaja, svakako je kvadrat između Meseca i Saturna u Ribama, koji nasuprot onom optimizmu na početku dana, "vuče" ka depresivnom raspoloženju, što će najviše osetiti Ribe, Device, Blizanci i Strelci, a nešto manje Ovnovi i Lavovi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)