DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 25. APRIL: Devici dobar dan za posao, Strelac u kontaktu sa starom ljubavi, Ribe dobijaju novac

Astrolog Marina Jungić Milošević

24. 04. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam direktan hod Merkura preko znaka Ovna donosi za četvrtak 25. april, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, u domu i porodici, na zdravstvenom planu, kako ćete se slagati sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 25. АПРИЛ: Девици добар дан за посао, Стрелац у контакту са старом љубави, Рибе добијају новац

Foto: Profimedia

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Merkur koji upravlja vašim dogovorima, logikom i finansijama, danas kreće direktnim hodom preko vašeg znaka, pa će se i vaše poslovne aktivnosti intenzivirati. I komunikacija sa ljubavnim partnerom postaje bolja. Podložnost infekcijama.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Direktan hod Merkura, vladaoca vašeg posla i talenata, od danas i vas pokreće u smeru ka uspehu u kreativnim zanimanjima, ali i ka većoj zaradi. Jupiter nad Algolom u vašem znaku upozorava na mogućnost hormonskog disbalansa.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Vaš vladalac Merkur, planeta biznisa, komunikacija, logike, napokon kreće direktnim hodom ka Veneri, koja upravlja vašim ljubavnim ali i inspiracijom, donoseći vam upoznavanje s nekim preko prijatelja ili interneta, ali i nove poslovne projekte.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Merkur, koji upravlja vašoj intuicijom ali i logikom, danas kreće direktnim hodom preko polja karijere. Međutim, napet aspekt sa vašim vladaocem Mesecom upozorava da sačekate sa donošenjem važnih odluka i da izbegavate rasprave sa ženama.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Vladalac vaših poslova i planova, Merkur, danas kreće direktnim hodom, donoseći vam mogućnost odlaska na kraći put. Ali, napet aspekt sa Mesecom u Škorpiji, najavljuje trzavice u odnosu sa partnerom i članovima porodice. Nesanica.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur, koji upravlja i vašom karijerom, danas kreće direktnim hodom, što vam odgovara ukoliko se bavite nekim rizičnim ili poslom koje podrazumeva rukovanje novcem. Romantična prepiska sa Bikom prerasta u nešto ozbiljnije.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Merkur, vladalac vaše intuicije, obrazovanja i kontakata sa strancima, danas kreće direktnim hodom prema vašem vladaocu Veneri, donoseći vam uspeh i novac preko paralelnih ili kreativnih poslova. Komunikacija sa partnerom postaje bolja.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Direktan hod Merkura koji danas kreće ka Veneri u astrološkom polju posla i zdravlja, povoljno utiče i na vaše finansije, ali i na ljubavni život. Napet aspekt sa Mesecom u vašem znaku, može doneti manje nesuglasice sa ženama.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Direktan hod Merkura, vladaoca vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa, povoljno utiče na vaš ljubavni život, kao i na finansije, ako ste preko posla prisutni u javnosti. Aspekt sa Mesecom u polju tajni donosi kontakt sa starom simpatijom.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Merkur danas kreće direktnim hodom preko astrološke kuće privatnog života, što će pozitivno uticati na odnos sa partnerom i članovima porodice. Međutim, Mesec u opoziciji sa Algolom upozorava muškarce Jarčeve da ne iritiraju partnerke.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Direktan hod Merkura, koji upravlja vašim ljubavnim životom, slobodnim Vodolijama donosi iznenadni susret sa šarmantnom osobom na kraćem putu, predavanju ili preko interneta, a moguće i preko rođaka ili komšija. Izbegavajte rasprave sa ženama.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Direktan hod Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, koji ide prema Veneri, planeti ljubavi ali i novca, donosi vam upoznavanje preko interneta, kao uvećanje prihoda. Napet aspekt sa Mesecom, nagoveštava svađu sa voljenom osobom, zbog ljubomore.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)