Nikada nije lako kada je ljubavna priča pri kraju. Ipak, neki se odluče da raskinu i iniciraju kraj veze, jer su na razne načine otkrili  šokantne tajne svojih partnera.

Na primer, jedan muškarac je otkrio kako je pronašao tajni dnevnik svoje supruge u kojemu je ona opisala kako raskida s njime u 10 koraka i to zbog drugog muškarca. Odlučio je da joj skratiti muke i odradio to u samo jednom koraku, odnosno, odmah je zatražio razvod.

Evo kakve tajne su drugi otkrili o svojim bišvima te ih zbog istih ostavili:

1. Bio sam sa devojkom i postao dobar prijatelj sa njenim bratom. Nakon dve godine veze, javio mi se brat i zamolio me da se nađemo na kafi i ozbiljno porazgovaramo. Rekao mi je da je vlastitu sestru uhvatio sa drugim tipom koji je naš zajednički prijatelj, a njihova veza traje oko godinu dana. Čim je saznao, rekao mi je. Raskinuo sam s njom, ali sam još prijatelj sa njenim bratom.

Foto: Shutterstock

 

2. Našla sam fotografiju supruga na Fejsbuku, zagrljenog sa drugom ženom i bebom, ispod je pisalo - predivan suprug i divno dete, tako sam ponosna. Sa mnom je bio u braku već 9 godina, deca su nam imala 6 i 8 godina.

3. Devojka mi je pokazala pozitivan test za trudnoću, nedelju pre mog odlaska na fakultet. No, shvatio sam da je to fotografija sa Gugla, kupio pravi test koji je bio negativan.

4. Moja je devojka bila studentkinja iz druge zemlje. Tražio sam je na Internetu i našao blog njenog dečka, na kojemu su njih dvoje i dalje par.

5. Bili smo vereni tri godine i pozvao me na poslovni put kako bi dokazao da me ne vara. Jednog dana otišao je na tim bilding, a ja sam krenula po grickalice u lobi. Kad se otvorio lift, videla sam njega i neku ženu kako se drže za ruke. Kad sam ušla, pravio se da me ne poznaje. Bila sam toliko povređena, nisam više rekla ni reč.

Foto: Shutterstock

 

6. Moj mi je dečko poslao poruku da je neka cura s kojom je bio zatrudnela. Taman sam bila u izlasku sa curama pa su me tešile. Iselila sam se od njega nakon dva dana.

7. Nazvao me kolega i pitao jesmo li suprug i ja u otvorenoj vezi, pošto je on imao profil na Tinderu.

8. Jedno jutro, dok smo u braku bili 24 godine, nakon što me je suprug poljubio i otišao na posao, neko je pozvonio na vrata. Otvorila sam, a tamo je bio čovek koji mi je rekao da je njegova supruga s mojim mužem već neko vreme u vezi. I da je mom mužu rekao da će mi reći, ako ne ostavi njegovu ženu. No, moj muž je i dalje bio s njom u vezi, a ovaj je došao da mi to kaže. Posle toga, moj muž se nije vratio kući, već je uzeo stan i advokata.

9. Moja je žena priznala svojoj mami da me vara. Onda je njena mama nazvala njenu sestru, svoju drugu ćerku i to joj rekla. I onda je ona nazvala mene te me pustila da slušam razgovor između njih, u kojemu je navodila mamu da sve prizna, no ova nije htela, što je zapravo bilo priznanje.

Foto: Shutterstock

 

10. Moj suprug ostavio je otvoren čet na Fejsbuku i videla sam intimne poruke koje razmenjuje sa drugom ženom. No, iako je on kriv za razvod, i dan-danas sam ja ta 'loša osoba' koja je narušila njegovu privatnost.

11. Gradila sam kuću sa verenikom. Jedne noći, probudila sam se i nije bio u krevetu. Otišla sam da ga tražim, došla do gostinjske sobe koja je bila zaključana. Kad sam upala unutra, bio je s nekom drugom ženom. Napustila sam ga i danas, devet godina kasnije, u divnom sam braku s pravom osobom, piše Brightside.me.

BONUS VIDEO: