DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 10. APRIL: Lav da se kloni rasprava na poslu, Vagi dan pun obaveza, Ribama stiže novac

Astrolog Marina Jungić Milošević

09. 04. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam prelazak Meseca preko Jupitera i Urana u Biku donosi za sredu 10. april, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 10. АПРИЛ: Лав да се клони расправа на послу, Ваги дан пун обавеза, Рибама стиже новац

Foto: Free Images Pixabay

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Naglašena astrološka kuća posla preko koje prelazi Mesec, simbol emocija, raspoloženja ali i trgovine, podstiče vašu ambiciju, ali i potrebu za preterivanjem u trošenju novca. Partner vam daje do znanja da imate njegovu podršku. Alergija.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec prelazi preko moćnog Jupitera i Urana u vašem znaku, obrazujući sekstile sa Marsom i Saturnom, što može da vam donese uspeh i novac donosi preko saradnje sa strancima. Ljubavni partneri žena Bikova očekuju njihovu vašu podršku.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u 12. astrološkoj kući naglašava vašu intuiciju, ali vas spoj vašeg vladaoca, retrogradnog Merkura i Sunca, čini sklonim pogrešnim zaključcima. Novac stiže preko paralelnog posla. Voljena osoba je ljubomorna zbog vaše popularnosti.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Naglašen znak Bika u kojem je danas i vaš vladalac Mesec donosi vam uvećanje prihoda preko saradnje sa strancima i poslova koji podrazumevaju češća putovanja. Emotivnom partneru Račica potrebno je više razumevanje i podrška. Nesanica.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Aspekt između vašeg vladaoca Sunca i retrogradnog Merkura, planete komunikacija, upozorava da izbegavate rasprave na radnom mestu. Naglašeno astrološko polje karijere, donosi vam profesionalnu i finansijsku satisfakciju. Rekreirajte se.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Sa naglašenom astrološkom kućom kontakata sa strancima pruža vam se mogućnost da jednostavnije realizujete građevinske i poslove sa nekretninama. Aspekti vašeg vladaoca Merkura donose vam zaradu preko honorarnih aranžmana. Romansa sa Bikom.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mars i Saturn u astrološkom polju posla prave harmonične aspekte sa Mesecom, što za vas znači mnogo obaveza, ali i uvećanje prihoda. Aspekt između vašeg vladaoca Venere i Meseca, koji upravlja vašom karijerom, donosi vam podršku žena.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Naglašena sedma astrološka kuća odgovara Škorpijama koje se bave poslom preko koga su prisutne u javnosti, advokaturom, diplomatijom. Pozicija Venere, vladaoca partnerskih odnosa, donosi vam strastveni susret sa Bikom.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mesec prelazi preko vašeg vladaoca Jupitera i Urana, planeta prosperiteta i kontakata sa strancima, donoseći vam neočekivane izvore zarade. Neko želi da pređe granicu prijateljstva sa vama. Bračni partner je sklon pogrešnim zaključcima.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Vaš vladalac Saturn obrazuje sekstil sa Mesecom u astrološkoj kući ljubavi i kreativnosti, što donosi uspeh umetnicima i sportistima. Osoba koju ste upoznali preko interneta, želi da se vidi s vama, ali vi ste u dilemi.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Aspekt između vašeg vladaoca Urana i Meseca, naglašava vašu intuiciju i donosi sjajne ideje. Naglašeno astrološko polje biznisa, najavljuje uvećanje prihoda, ako se bavite samostalnom delatnošću. Susret sa Lavom na putu ili predavanju.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Prelazak Meseca preko Jupitera i Urana pojačava vašu intuiciju, a aspekti sa Marsom i Saturnom u vašem znaku, donose vam novac. Bračni ili dugogodišnji partner očekuje da podržite njegove ideje u vezi sa nečim što mu je važno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave