ASTRO SAVET DANA ZA SUBOTU, 27. JANUAR 2024: Sa decom se dogovarajte pre podne, a sa ženama predveče

Astrolog Marina Jungić Milošević

27. 01. 2024. u 07:00

Astrolog Marina Jungić Milošević predlaže astro savet dana za 27. januar 2024. godinu.

АСТРО САВЕТ ДАНА ЗА СУБОТУ, 27. ЈАНУАР 2024: Са децом се договарајте пре подне, а са женама предвече

Foto: Profimedia

URAN, planeta koja donosi promene i energiju, 27. januara kreće direktnim hodom sa 19. stepena Bika, znaka ljubavi i posla. Pošto pravi dobre aspekte sa Merkurom i Marsom (logika i inicijativa) u Jarcu i Neptunom u Ribama, brže i lakše ćete sklopiti dogovore sa osobama sa kojima ste u svakodnevnom, neposrednom kontaktu, saradnicima i kolegama, rođacima, članovima porodice, decom i mladima. Ovaj aspekt pokreće maštu i donosi inspiraciju scenaristima, filmskim rediteljima i glumcima, kao i sjajne ideje naučnicima i pronalazačima. Moguća su i iznenadna kraća putovanja u inostranstvo, često i u prekookeanske zemlje.

Predveče, prestaje napet aspekt Urana sa vatrenim, eksplozivnim Mesecom u Lavu, kada će (oba pola) lakše postići i dogovore sa ženama, bilo da se radi o porodičnim, ljubavnim (muškarci sa partnerkama) ili poslovnim pitanjima (majkom, bakom, tetkom, sestrom, ćerkom, šeficom).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)