SUBOTOM SE RAĐAJU BUDUĆI POLITIČARI? Astrologija "Novosti" - Šta o vama otkriva dan vašeg rođenja

Astrolog Marina Jungić Milošević

01. 01. 2024. u 19:17

DATUM vašeg rođenja, sa astrološkog aspekta, može da otkrije dosta toga o vašim osobinama i ciljevima u životu.

СУБОТОМ СЕ РАЂАЈУ БУДУЋИ ПОЛИТИЧАРИ? Астрологија Новости - Шта о вама открива дан вашег рођења

Foto: Profimedia

Ali, na vas utiče i energija dana u nedelji koji su svoja imena, u stvari, dobili prema planetama i uticajima koje one imaju na vas. Tako je ponedeljak Mesečev dan, utorak Marsov, a sreda Merkurov dan. Četvrtak je Jupiterov, a petak Venerin dan. Saturnov dan je subota, a nedelja je Sunčev dan.

Nedelja - dan kojim vlada Sunce

Jaka ste ličnost jer Sunce simbolizuje snagu, uspeh i vitalnost. Ambiciozni ste i samosvesni. Šarmantni ste i zračite pozitivnom energijom, pa ne možete da ostanete neprimećeni. Impulsivni ste, strastveni, puni entuzijazma i inicijative. Uživate u komplimentima. Autoritativni ste i posedujete liderske sposobnosti, pa vas drugi instinktivno slede gde god da ih vodite. U ljubavi uvek pravite prvi korak, a u vezi ostajete sve dok vi to želite.

Foto Pixabay free images

Ponedeljak - dan pod uticajem Meseca

Vaša osećanja najčešće rukovode vašim odlukama, postupcima i ponašanjem, jer Mesec simbolizuje emocije i česte promene raspoloženje. Uvek sledite svoje srce i vezani ste za uspomene od kojih se ne odvajate tako lako. Posedujete bogatu maštu, senzibilni ste i nežni. Svoja osećanja često delite sa drugima, koja do punog izražaja dolaze kada postane roditelj. Veoma ste požrtvovani za članove svoje porodice. U okrilju svog doma pronalazite istinsku sreću i smisao života.

Utorak - dan pod vlašću Marsa i Plutona

Pod uticajem ste Marsa i Plutona, planeta akcije, energije, moći i bogatstva. Volite borbu, dinamični ste, impulsivni i energični. Odlučni ste i puni entuzijazma. Vi nikada ne mirujete, ne znate šta je to odmor i uživate u takmičenjima svih vrsta. Uvek ste spremni da se uhvatite u koštac sa bilo kojim izazovom. Veoma ste strastveni, šarmantni i harizmatični a oni koji vas poznaju uživaju u vašem društvu. Ako ste muškarac, veliki ste džentlmen. Iako volite slobodu, veoma ste posesivni i ljubomorni što najviše dolazi do izražaja u ljubavi.

Foto: Profimedia

Sreda - dan kojim upravlja Merkua

Na vas dosta utiče hitri, snalažljivi Merkur, planeta komunikacija, informacija i biznisa. Nestrpljivi ste, elokventni, komunikativni, spretni i snalažljivi. Osećate stalnu potrebu za promenama, nikada ne mirujete i lako se prilagođavate najrazličitijim životnim situacijama. Volite slobodu i uvek ste u potrazi za novim iskustvima. Posedujete mladalački duh i verovatno tako i izgledate. Zbog vašeg šarma i smisla za humor, mnogi priželjkuju da budu u vašem društvu.

Četvrtak - dan pod uticajima Jupitera i Neptuna

Planete bogatstva i kontakata sa strancima, mašte i umetnosti, Jupiter i Neptun, vaši su vladaoci. Zato ste velikodušni, romantični i skloni preterivanju u svemu. Od života uzimate ono najbolje. Veliki ste hedonista a najviše volite putovanja, makar i u mislima. U poslu vam uglavnom, sve ide od ruke, a kada nije tako, lako se snađete. U ljubavi se predajete do kraja i spremni ste da se žrtvujete za onoga koga volite. Na putovanjima možete da sretnete srodnu dušu.

Foto: Profimedia

Petak - dan pod vladavinom Venere

Pod uticajem Venere, planete lepote, veoma ste šarmantni. Osvajate osmehom, bojom glasa, pogledom i spontanošću. Ljubav vam je najvažnija u životu. Veliki ste esteta, posedujete prefinjen ukus i talenat za umetnost. Bez nežnosti i potvrde da ste voljeni, ne možete da zamislite nijednu emotivnu vezu. Brak, porodica i kuća su vam najvažniji u životu, pa kada pronađate pravu osobu, ostajete s njom dugo ili zauvek.

Subota - dan kojim upravljaju Saturn i Uran

Mudri ste, uporni, istrajni, ali i tvrdoglavi, jer vama vladaju Saturn i Uran, simboli ambicije, odgovornosti, prošlosti, tradicije, ali i bunta i promena. Vaša praktična priroda i racionalni duh najviše dolazi do izražaja u poslu kojim se bavite. Dobro se snalazite u politici i na čelu velikih organizacija. Vaši ciljevi uvek su visoki, jer ste zadovoljni samo najboljim. Ne volite da otkrivate mnogo toga o sebi. Mada delujete uzdržano, vrlo ste emotivni i imate potrebu da svoja osećanja pokazujete onima do kojih vam je stalo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku