HEMIJSKI FAKULTET ORAGANIZUJE POSETU: Ogledi, obilazak i kviz za srednjoškolce

Lj.B.

18. 03. 2024. u 11:11

HEMIJSKI fakultet Univerzoiteta u beogradu organizuje 22. marta od 10 do 16 časova susret sa srednjoškolcima kako bi se upoznali sa tim šta sve ova obrazovna ustanova nudi.

ХЕМИЈСКИ ФАКУЛТЕТ ОРАГАНИЗУЈЕ ПОСЕТУ: Огледи, обилазак и квиз за средњошколце

hemijski fakultet

Za posetioce su pripremljeni zanimljivi ogledi, nagradni kviz i obilazak Hemijskog fakulteta.

Na Hemijskom fakultetu kažu da je za posetu potrebno da škola pošalje mejl na info@chem.bg.ac.rs, a prijava treba da sadrži: naziv i adresu škole, ime i kontakt nastavnika, razred i broj učenika, termin dolaska (10, 12 ili 14 časova).

- Budi u svom elementu! - poručuju srednjoškolcima sa Hemijskog fakulteta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!