PRIJAVE ZA SVETOSAVSKU NAGRADU: Rok za dostavljanje predloga do 8. decembra

B.B.

08. 11. 2023. u 10:39

MINISTARSTVO prosvete raspisalo je javni poziv za dodelu Svetosavske nagrade za 2023. godinu.

ПРИЈАВЕ ЗА СВЕТОСАВСКУ НАГРАДУ: Рок за достављање предлога до 8. децембра

Foto: Z. Jovanović

Rok za predaju je do 8. decembra  na adresu Ministarstva prosvete, Nemanjina 22-26, 11000 Beograd. Nagrade će uričiti ministar prosvete 27. januara. Predlog za dodelu Svetosavske nagrade treba da sadrži: obrazložen predlog za dodelu nagrade na srpskom jeziku, u štampanoj formi (do 2 strane) sa kontaktima predlagača; dokumentaciju kojom se dokazuju navodi iz predloga i profesionalnu biografiju za fizička lica.

Pravo da budu predloženi za dodelu Svetosavske nagrade imaju: učenici osnovnih i srednjih škola, studenti svih nivoa studija; zaposleni u predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama, školama sa domom učenika, visokoškolskim ustanovama i ustanovama učeničkog i studentskog standarda; ustanove (predškolske, osnovne i srednje škole, škole sa domom učenika, visokoškolske ustanove i ustanove učeničkog i studentskog standarda); stručna društva i zajednice škola; autori stručnih i naučnih dela iz oblasti obrazovanja i vaspitanja, kao i ostali pojedinci i institucije koji učestvuju u formalnom i neformalnom obrazovanju i svojim angažovanjem doprinose razvoju obrazovanja i vaspitanja (novinari, mediji, privredna društva, izdavačke organizacije, fondovi, zadužbine i drugi).

Svetosavska nagrada je priznanje za postignute izuzetne rezultate u oblasti obrazovanja i vaspitanja, unapređivanju obrazovno-vaspitne prakse i razvoju naučnih i umetničkih dostignuća u oblasti obrazovanja i vaspitanja u Republici Srbiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove