SAMOUBISTVO ILI NESREĆNI SLUČAJ? Žandarmerija izvukla telo iz bunara u selu Lazac kod Kraljeva (FOTO, VIDEO)

G. Ćirović

22. 08. 2020. u 13:56

Posle višednevne potrage, beživotno telo Č. B.(62) iz sela Lazac nadomak Kraljeva pronađeno je u petak uveče u bunaru dubokom oko 35 metara u dvorištu njegove porodične kuće.

САМОУБИСТВО ИЛИ НЕСРЕЋНИ СЛУЧАЈ? Жандармерија извукла тело из бунара у селу Лазац код Краљева (ФОТО, ВИДЕО)

Foto Goran Šljivić

Komšije prepostavljaju da je u pitanju samoubistvo pošto je, kako kažu, nesrećni muškarac imao psihičkih problema i nekoliko puta se lečio od depresije, mada ne isključju ni mogućnost nesrećnog slučaja.

- Nekoliko dana ga nisam viđao ni u selu, ni u dvorištu pred kućom. Pre dva dana sam nestanak prijavio policiji. Sumnjajući da nije možda upao u svoj bunar, pozvao sam vatrogasce i čoveka koji se bavi iskopavanjem bunara kako bi iscrpeli vodu. Nakon toga smo u dubini bunara ugledali njegovo beživotno telo – priča prvi komšija.

Leš nesrećnog Č. B. u subotu pre podne iz bunara je izvadio pripadnik kraljevačkog odreda Žandarmerije uz asistenciju i pomoć svojih kolega, kao i pripadnika ovdašnje Vatrogasno-spasilačke jedinice.

- Pred desetak godina vratio se u selo iz Čačka. Živeo je ovde sam sa majkom dok nije preminula, a druge bliže rođake, koliko znamo, nije imao. Svima je bilo poznato da je imao određenih zdravstvenih problema, ali nikada nije napravio nijedan problem ili incident – dodaju komšije. - Bio je i veoma pobožan, a šta ga je na ovo nateralo, tu tajnu je odneo sa sobom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku