EVO KAKO SADA IZGLEDA RADOSLAV DRAGIJEVIĆ: Osumnjičeni za skrivanje tela Danke Ilić vidno propao, ne biste ga prepoznali (FOTO)

Novosti online

17. 05. 2024. u 17:16

SVETLANA Dragijević, majka osumnjičenog za ubistvo male Danke Ilić, sahranjena je danas na groblju u Zlotu, a sahrani su prisustvovali njen muž Radoslav i sin Dejan, koji su dovedeni iz pritvora.

ЕВО КАКО САДА ИЗГЛЕДА РАДОСЛАВ ДРАГИЈЕВИЋ: Осумњичени за скривање тела Данке Илић видно пропао, не бисте га препознали (ФОТО)

Foto: Fejsbuk

Oni su dovedeni sa lisicama na rukama, a policajci su sve vreme stajali pored njih.

Na slici koju objavljuju "Novosti", vidi se Radoslav Dragijević na sahrani svoje supruge Svetlane, koja je, podsetimo, iznenada prmeinula u komšijskoj kući u Zlotu.

Na fotografiji se vidi Radoslav sa crnom kapuljačom na glavi, kako sa upaljenom svećom stoji pored policajca.

Foto: Novosti

Radoslav je ostao bez surpuge i sina u kratkom vrmeneskom periodu. Primetno je da je vidno propao i ostario za samo mesec i po dana koliko je u pritvoru , a mnogi ga ne bi prepoznali.

Podsetimo, Radoslav se sumnjiči da je učestvovao u pomaganju skrivanja tela Danke Ilić, koju su 26. marta udarili radnici vodovoda Dejan Dragijević i Srđan Janković autom na putu kroz borsko naselje Banjsko polje. Kasnije su telo bacili na deponiju, a kako se sumnja, telo je potom prebačeno na drugu lokaciju.

Za telom dvogodišnje devojčice se i dalje traga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POKLON VIKTORA ORBANA BRATU VUČIĆU: U Srbiju stigla moćna borbena vozila! (FOTO)