PREKINUO ZAVET ĆUTANJA: Oglasio se Zoran Marjanović posle dužeg vremena (FOTO)

Novosti online

26. 04. 2024. u 16:59

ZORAN Marjanović, najpoznatiji udovac u Srbiji, kome je u martu počelo ponovljeno suđenje pred Višim sudom u Beogradu zbog optužbi da je 2. aprila 2016. godina na nasipu Crvenka u Borči ubio suprugu, pevačicu "Granda" Jelenu Marjanović, oglasio se na svom Fejsbuk profilu nakon dužeg ćutanja.

ПРЕКИНУО ЗАВЕТ ЋУТАЊА: Огласио се Зоран Марјановић после дужег времена (ФОТО)

Foto: M. Anđela

Naime, Marjanović je, otkako mu je prošle godine ukinut pritvor, odlučio da se povuče u ilegalu i odlučio se na ćutanje. On je rešio i da u sudskom postupku koji se vodi protiv njega ne odgovora na pitanja. Na početku novog suđenja kratko se izjasnio da nije kriv i rekao da u daljem toku postupka neće odgovarati na pitanja sudije, tužioca i advokata.

On se čak po izlasku iz pritvora i preselio, pa više ne živi u porodičnoj kući u Borči u kojoj je živeo pre odlaska u pritvor u julu 2022. godine, a ove godine nije viđen ni na groblju na godišnjicu Jeleninog ubistva. Otkako je 3. oktobra prošle godine izašao iz Centralnog zatvora, kada mu je ukinut pritvor, Zoran nije davao izjave za medije. Prvi put se oglasio 9. januara, takođe preko Fejsbuka, kada je objavio fotografiju sa sinom, bratom i prijateljima.

Foto: I. Marinković

Danas je drugi put da je rešio da prekine "zavet ćutanja", okačivši na društvene mreže fotografiju na kojoj su prikazani Gospod Isus Hristos i Arhanđel Mihailo, kao i konjanik u viteškom oklopu sa štitom na kom su četiri S. Ispod fotografije njegovi prijatelji su ostavljali komentare, a jedan od njih je "Pravda za Zorana".

Foto: Fejsbuk Printskrin

Pored ove fotografije, on je objavio još jednu. Naime, promenio je svoju prethodnu naslovnu fotografiju na Fejsbuku i umesto selfija iz automobila, okačio je svoj najnoviji selfi

Podsetimo, Zoran Marjanović je prvostepenom presudom iz jula 2022. godine bio osuđen na maksimalnu kaznu zatvora za ubistvo supruge Jelene. Međutim, Apelacioni sud u Beogradu je ukinuo tu presudu, kojom je bio osuđen na 40 godina zatvora, i naložio novo suđenje, koje je počelo u martu.

Marjanović je na ponovljenom suđenju kratko rekao "da životom i slobodom garantuje da je govorio istinu".

- Ja sam svoju odbranu izneo više desetina puta. Sve što sam izrekao je istina, ostajem pri svemu. Po savetu advokata ne bih odgovarao na pitanja. Sve što imam rekao sam više puta - izjavio je u Višem sudu u Beogradu Zoran Marjanović.

Foto: I. Marinković

Podsetimo, Jelena Marjanović je kobnog dana sa Zoranom i njihovom ćerkom koja je tada imala pet godina 2. aprila 2016. godine otišla na nasip Crvenka da trči. Po Zoranovim rečima, ona je otrčala, dok je on sa ćerkom šetao za njom. U jednom momentu su je izgubili iz vida i od tada je više nisu videli,

- Zoran sve vreme tvrdi da se nije odvajao od ćerke, te da on nije taj koji je ubio Jelenu. On je pola sata po njenom nestanka prijavio policiji da mu nema žene i alarmirao je rodbinu i prijatelje koji su došli na nasip i otpočeli potragu. Sutradan, 3. aprila, u kanalu na nasipu nađeno je Jelenino telo sa ranama na glavi - podseća izvor i dodaje da oružje kojim je pevačica ubijena nikada nije pronađeno.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)