"ŽESTOKO SU SE SVAĐALI, ONDA JE DOŠLO DO PUCNJAVE": Novi detalji drame kod Čačka - Marija ubio dobar poznanik? (VIDEO)

V. ILIĆ

25. 04. 2024. u 12:12

U PUCNjAVI koja se dogodila oko 10 časova u naselju Preljina kod Čačka, u jednoj od firmi na magistrali, ubijen je Mario Simović (44) iz Čačka. Na njega je, najverovatnije, pucao njegov dobar poznanik, čiji identitet je poznat policiji i za kojim se intenzivno traga.

ЖЕСТОКО СУ СЕ СВАЂАЛИ, ОНДА ЈЕ ДОШЛО ДО ПУЦЊАВЕ: Нови детаљи драме код Чачка - Марија убио добар познаник? (ВИДЕО)

Foto V. Ilić

Mario je odranije bio poznat organima gonjenja. U čačanskoj javnosti bio je poznat kao kamataš, a držao je i perionicu i firmu za rentiranje automobila.

Najverovatnije je da se radi o neraščišćenim računima među dvojicom dobrih poznanika, i da je to motiv ubistva. Kako smo nezvanično saznali, ubica je rod nekadašnje Mariove supruge, i on je poznat Čačanima i takođe ima svoju firmu.

- Njih dvojica su se žestoko svađala. Onda je odjednom došlo do pucnjave. Čule su se policijske sirene. Kada je došla Hitna pomoć, nažalost, mogli su samo da konstatuju smrt Marija - kazao nam je jedan od očevidaca.

Na mestu tragedije je veliki broj policijskih ekipa, kao i kola Hitne pomoći, koja je ukazivala lekarsku pomoć rodbini i prijateljima ubijenog Čačanina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)