OVE TRI LOKACIJE POLICIJA JE ISTOVREMENO PRETRAŽIVALA: Još se traga za Dankinim telom - 14 dana otkako nema devojčice

Novosti online

09. 04. 2024. u 15:56

TAČNO pre 14 dana, negde u ovo vreme, po društvenim mrežama počele su da se šire fotografije nestale devojčice Danke Ilić (2) u Banjskom polju.

ОВЕ ТРИ ЛОКАЦИЈЕ ПОЛИЦИЈА ЈЕ ИСТОВРЕМЕНО ПРЕТРАЖИВАЛА: Још се трага за Данкиним телом - 14 дана откако нема девојчице

Foto: Tanjug/VLADIMIR SPORCIC

Tad niko nije slutio šta ćemo saznati za nekoliko dana - dete nije nigde upalo, nije oteto, nije prodato. Ishod je bio šokantan - Danka je ubijena. Danas, 14. dana od trenutka njenog nestanka, policija svim silama pretražuje još tri moguće lokacije koje su ostale nepretražene, u potrazi za telom - rezervoar pored kuće osumnjičenog, most, deo Lazarevog kanjona.

Pretraga Lazarevog kanjona

U Borskom okrugu se i danas, šesti dan od hapšenja osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, na terenu nastavlja potraga za telom devojčice, a pretražuje se drugi deo Lazarevog kanjona. Pripadnici policije zajedno sa spasilačkim timom i Gorskom službom spasavanja pretražili su prvih 3,5 kilometara kanjona, a pretražena je i jama iznad kanjona duboka 70 metara.

Za pretragu se koristi specijalistička spasilačka oprema i dronovi. Pretraživana je Lazareva pećina koja se nalazi kod sela Zlot, Lazarev kanjon, kao i celokupno područje duž Zlotske reke.

Pretraga mosta

Kolona policijskih vozila iz Zlota uputila se danas ka Boru, a onda se naglo zaustavila kod brestovačkog mosta kako bi pretražila i ovu lokaciju u nadi da će se telo ubijene Danke Ilić (2) naći. Policajci su opkolili obe strane mosta i nisu dali nikome da se približi. Teren je strm, puno je šiblja i granja. Ipak, potraga je bezuspešna. Odatle su se uputili dalje, ka kući osumnjičenog za ubistvo.

Pretraga rezervoara, manjeg bazena

Na ivici dvorišta osumnjičenog za ubistvo malene Danke, u selu Zlot, nalazi se i omanji rezervoar, takoreći delom u komšijskoj parceli, koji policajci danas intenzivno pretražuju.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: POTRESNE SCENE IZ BORA: Igračke i cveće za malu Danku - građani se opraštaju od ubijene devojčice

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave