DA NE PONOVI KRIVIČNO DELO: Osumnjičenom za pokušaj ubistva u Karađorđevu određen pritvor do 30 dana

Lj.P.

20. 12. 2023. u 10:14

TRIDESETŠESTOGODIŠNjEM A. B. iz Krčedina kod Inđije, osumnjičenom za pokušaj ubistva i razbojništvo, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana.

ДА НЕ ПОНОВИ КРИВИЧНО ДЕЛО: Oсумњиченом за покушај убиства у Карађорђеву одређен притвор до 30 дана

FOTO: Lj.P.

Kako je za „Novosti“ rekla Jelena Ostojin, portparolka Višeg suda, ova mera izrečena mu je jer postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, zbog opasnosti uticaja na svedoke i zbog postojanja okolnosti koje upućuju na osnovanu bojaznost da bi osumnjičeni u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično delo za koje je osnovano sumnjiv.

On se sumnjiči da je u subotu, 16. decembra, u Karađorđevu, oštrim predmetom naneo tridesetsedmogodišnjem meštaninu teške povrede opasne po život. Za sada nije poznato da li je 37-godišnjaka povredio nožem ili makazama, a kod njega je, kako saznajemo, pronađeno i jedno i drugo.

Pre nego što je izbo i teško povredio tridesetsedmogodišnjeg meštanina Karađorđeva, A. B. je preteći nožem u prodavnici u tom mestu počinio razbojničku krađu.

Iako je odmah iz Karađorđeva pobegao u Novi Sad, njega je policija istog dana identifikovala i uhapsila u ovom gradu, u blizini Železničke stanice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku