NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

ŽELEO SMRT ČOVEKA KOJI GA JE HLEBOM HRANIO: Zbog novca koji je dugovao žrtvi unuk nagovorio dedu na ubistvo?

Игор Митић
Igor Mitić

28. 12. 2022. u 17:09

NIKO ne može ni da nasluti šta bi mogao da bude motiv M.P. osumnjičenog za podstrekivanje na ubistvo Nenada Stanojevića(51) iz sela Konjino, u okolini Lebana, da počini ovo krivično delo.

ЖЕЛЕО СМРТ ЧОВЕКА КОЈИ ГА ЈЕ ХЛЕБОМ ХРАНИО: Због новца који је дуговао жртви унук наговорио деду на убиство?

foto: privatna arhiva

Članovi porodice kao jedini mogući razlog vide novac koji je Nenad unapred isplaćivao svom radniku. Osumnjičeni je godinama radio kod ubijenog, a vrlo često je dnevnice dobijao unapred, pa se taj dug navodno nagomilao.

Ubijeni je uredno vodio evidenciju o isplaćenom novcu uhapšenom mladiću i njegovom bratu koji su mu godinama pomagali u seči drva za ogrev koje je kasnije prodavao. Prema nezvaničnim informacijama, sveska sa tim podacima deo je policijske istrage.

Pre dva dana, u popodnevnim satima, Nenad je sa jednim porodičnim prijateljem i osumnjičenim krenuo u šumu kako bi pred Božić obezbedio hrastove grane za pravljenje Badnjaka čime se njegova porodica takođe bavila.

Kada su stigli u šumu, u ataru sela Goli Rid, Nenadov prijatelj i M.P. su otišli na jednu, a nesrećni čovek na drugi kraj šume. Posle izvesnog vremena začuo se pucanj, a Nenad je zatečen, bez znakova života kraj gomile hrastovih grana koje je u međuvremenu posekao.

Navodno je pogođen s leđa u predelu vrata, a delići metka iz lovačke puške ostavili su ozbiljne povrede usled kojih je Nenad preminuo na mestu.

Za ovo mučko ubistvo osumnjičen je T.P.(77), iz okoline Lebana. On je, kako se sumnja, na nagovor svog unuka, skriven u žbunju, ispalio hitac iz lovačke puške u nesrećnog čoveka.

Policija je, posle intenzivne istrage, uspela da rasvetli ovo ubistvo i da uhapsi dedu i unuka. Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu u Leskovcu.

BONUS VIDEO - PRVA IZJAVA NIKOLE NEDELjKOVIĆA: Bio sam u zatvoru samo zato što sam Srbin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!