ZAŠTO STE MI UBILI ĆERKU: Pitanje na suđenju Kostinim roditeljima ostalo bez odgovora

S. J. M.

21. 05. 2024. u 18:16

ZAŠTO ste ubili moju ćerku? Ovo pitanje juče je u sudnici Višeg suda u Beogradu postavio Dragan Kobiljski, otac devojčice Eme, koju je Kosta upucao u učionici u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", ali nije dobio odgovor. To pitanje na suđenju Kostinim roditeljima Vladimiru Kecmanoviću, okrivljenom za teško delo protiv opšte sigurnosti i Miljani Kecmanović, optuženoj za nedozvoljeno držanje metka, sud nije dopustio, jer im se ne sudi za ubistvo, pa Miljana Kecmanović, koja je juče u sklopu iznošenja odbrane odgovarala na pitanja roditelja ubijene dece, nije ništa ni odgovorila.

ЗАШТО СТЕ МИ УБИЛИ ЋЕРКУ: Питање на суђењу Костиним родитељима остало без одговора

Foto D. Milovanović

Kako saznajemo ona je rekla da su i ona i njen suprug i dalje u šoku zbog svega što je njihov sin učinio, da im je zbog toga teško i da ne zna šta može da uradi.

- Odvedite nas sve i streljajte zajedno - rekla Miljana Kecmanović, a prenosi naš izvor.

Mnogi odgovori Kostine majke, poput ovog, iritirali su oštećene roditelje. U jednom trenutku iz sudnice je izašao Anđelko Aćimović, otac ubijene Angeline, koji je toliko bio potrešen da je jedva zadržavao suze u očima.

- Ne mogu više da slušam besmislice. Daš detetu da igra igrice ubijanja, učiš ga da puca iz pištolja i kada on postane ubica, ti nemaš osećaj krivice - rekao nam je po izlasku iz sudnice Aćimović, ljut i povređen.

On je i na prošlom pretresu napustio sudnicu, kada je Miljana Kecmanović iznosila odbranu i tada je rekao da ne može da sluša njene literarne radove. Roditelji nemaju utisak dok slušaju odgovore, da su otac i majka dečaka, koji im je pobio decu, iskreni i ubeđeni su da je sve što kažu sračunato kako bi izbegli krivicu i odgovornost.

Prema nekim informacijama iritiralo ih je i to što je otac Vladimir Kecmanović prokomentarisao da sva deca igraju igrice i da sud uzme u obzir njihovo moralno poniženje koje su zbog sinovog zločina doživeli. Videlo se na pauzi da su roditelji ubijene dece revoltirani, jer Kecmanovići govore da je i njima teško i jer, kako kažu kukaju i žale za svojim životom.

Miljana Kecmanović, juče je završila iznošenje odbrane. Nakon nje odbranu je trebalo da iznese vlasnik streljane u kojoj je Kosta učio da puca, Ratko Ivanović, ali je on rekao da se ne oseća dobro, da ga boli glava i da sada nije sposoban da iznosi odbranu. Na zdravstvene probleme pozvao se i okrivljeni instruktor iz streljane Nemanja Marinković. Sud je prihvatio njihov zahtev da odbranu iznesu na sledećem pretresu u junu, a oni su optuženi za davanje lažnog iskaza.

SVE IDE U PRILOG OPTUŽBI

JEDNA od punomoćnika oštećenih Zora Dobričanin Nikodinović kazala je posle suđenja da očekuje da bi na pretresu 21. juna moglo da bude završeno iznošenje odbrana okrivljenih.

- U toku dosadašnjih glavnih pretresa sve ono što smo dobili, po mom mišljenju, ide u prilog optužbi. Okrivljeni imaju pravo da se brane na način koji sami izaberu, a videćemo kako će to na kraju oceniti sud - rekla je Dobričanin.

NIJE ME SUDIJA IZBACIO

ANĐELKO Aćimović negirao je informaciju koja se pojavila u medijima da ga je sudija izbacio iz sudnice nakon što je Miljani Kecmanović dobacio "niste vi nikakva žrtva, zašto lažete".

- Nisam to rekao, niti me bilo ko izbacio. Rekao sam nešto drugo, ali ne mogu da vam kažem šta. Izašao sam sam iz sudnice. Da me sudija izbacio, ne bih mogao posle da se vratim na suđenje. Ne bude mi dobro kada ih gledam ili slušam i u tim situacijama mogu da izađem iz sudnice - kazao nam je Aćimović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO FRANCUSKE PENZIONERE: Evo šta je Novak uradio posle meča koji je završio u tri ujutru (VIDEO)