REKAO JE DA GA LOŽI MOJE JAHANJE: U Višem sudu saslušanjem posebno osetljivog svedoka nastavljeno suđenje instruktoru jahanja

J.D.Lj.

11. 01. 2024. u 14:11

U VIŠEM sudu u Beogradu danas je svedočenjem A. A. D, koja ima status posebno osetljivog svedoka, nastavljeno suđenje Milošu Đukiću, instruktoru jahanja, koji je optužen za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica škole jahanja.

РЕКАО ЈЕ ДА ГА ЛОЖИ МОЈЕ ЈАХАЊЕ: У Вишем суду саслушањем посебно осетљивог сведока настављено суђење инструктору јахања

OSUMNjIČEN Miloš Đukić

A. A. D. je svoj iskaz davala u posebnoj prostoriji, putem video-linka i do detalja je opisala tri incidenta polnog uznemiravanja od strane instruktora. 

Rekla je da je u školu pošla krajem 2019. ili početkom 2020. godine, a najviše zbog jednog konja koji je svojevremeno bio kod nje i za kojeg se vezala.

Onda je ispričala i da je instruktor počeo da joj upućuje neprimerene seksualne komentare i da nije znala kako da reaguje:

- U julu 2021. instruktor me je pozvao u sobu koju je koristio klub. Tu su se nalazili stočić i krevet na kom je, inače, spavala suvlasnica kluba Marina Gunjača. Instruktor je seo na jedan tabure, a ja na Marinin krevet. Tada mi je rekao da je zadovoljan mojim jahanjem tog dana. Ali dodao je i da mora da prizna da ga moje jahanje loži i da ne može da se kontroliše.

Svedok je, potom, ispričala još niz detalja, kao i zlostavljanje koje je doživela u klubu od strane optuženog Đukića, koji je i ovog puta u sud doveden u invalidskim kolicima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku