TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: Tri saobraćajne nesreće - Povređeno pet osoba

Novosti online

27. 03. 2024. u 07:16

U BEOGRADU su se u toku noći dogodile tri saobraćajne nesreće, u kojima je lakše povređeno petoro ljudi, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

ТЕШКА НОЋ У БЕОГРАДУ: Три саобраћајне несреће - Повређено пет особа

Foto: M.Stevanović

U udesu koji se dogodio na Ibarskoj magistrali, na skretanju između Ripnja i Rušnja, tri muške osobe zadobile su lakše telesne povrede. Saobraćajna nesreća se dogodila u 19.35 časova, a oni su prevezeni u Urgentni centar.

U nesreći koja se dogodila u 20.50 časova, lakše je povređena 28-godišnja žena, i ona je takođe odvedena u Urgentni centar na pregled.

U Zemun Polju u 21.35 časova došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je lakše povređena devojka (23), a nju je Hitna pomoć prevezla u Urgentni centar.

Ekipe Hitne pomoći noćas su intervenisale 103 puta, od toga 13 puta na javnom mestu. Za pomoć su se uglavnom javljali hronični bolesnici, astmatičari, pacijenti s karcinomom, a bilo je poziva i za psihijatrijske pacijente, navode u Hitnoj pomoći.

BONUS VIDEO:

SNIMAK IZ BORA: Potraga za malom Dankom - žandrmerija u akciji

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!