POJAVILI SE NOVI SVEDOCI: Oglasilo se tužilaštvo u slučaju ubistva Danke Ilić

Tanjug

14. 05. 2024. u 13:45

U VIŠEM javnom tužilaštvu u Zaječaru za 27. i 28. maj zakazano je ispitivanje novih svedoka u vezi sa istragom protiv Dejana D. i Srđana J., osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić.

ПОЈАВИЛИ СЕ НОВИ СВЕДОЦИ: Огласило се тужилаштво у случају убиства Данке Илић

Foto: Instagram

Iz ovog tužilaštva su rekli da je završen deo DNK veštačenja uzoraka uzetih sa i iz automobila kojim su upravljali osumnjičeni, kao i da na njima nije pronađen DNK devojčice.

Dodaju da je u toku veštačenje kretanja vozila osumnjičenih na osnovu GPS uređaja, dok je psihijatrijsko veštačenje osumnjičenih završeno, ali nalaz i mišljenje veštaka još uvek nisu dostavljeni tužilaštvu. Pored Dejana D. i Srđana J. u pritvoru je i otac Dejana D. koji se sumnjiči da je pomogao svom sinu da premesti telo devojčice.

Rođeni brat Dejana D., Dalibor Dragijević je preminuo 7. aprila u prostorijama Policijske uprave u Boru tokom zadržavanja.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila Srđana J. i Dragana D. iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju. Telo devojčice još uvek nije pronađeno.

BONUS VIDEO: FORENZIKA NA GROBLjU U ZLOTU - Traga se za telom ubijene Danke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima