LITVANAC HTEO DA PROKRIJUMČARI 23 DRŽAVLJANINA TURSKE: Određen pritvor - istraga se nastavlja

J.D.Lj.

13. 05. 2024. u 12:35

VIŠE javno tužilaštvo u Pančevu je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv M. V. (37) iz Kaunasa, državljanina Republike Litvanije, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi u pokušaju.

ЛИТВАНАЦ ХТЕО ДА ПРОКРИЈУМЧАРИ 23 ДРЖАВЉАНИНА ТУРСКЕ: Одређен притвор - истрага се наставља

Foto: "Novosti"

Osumnjičenom se stavlja na teret da je 10. maja, u 10.00 časova, na graničnom prelazu Vatin, u nameri da sebi pribavi kakvu korist, pokušao većem broju lica da omogući nedozvoljen prelaz državne granice Republike Srbije sa Rumunijom, u čemu je onemogućen od strane policijskih službenika Uprave granične policije.

On je u priključnom vozilu teretnog vozila marke „DAF“, u posebno napravljenom bunkeru dubine oko jednog metra, smestio 23 državljana Republike Turske, uključujući četiri maloletna lica, na koji način je ugrozio njihov život i zdravlje.

Nakon saslušanja osumnjičenog u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, sud mu je po predlogu tužilaštva odredio pritvor u trajanju do 30 dana zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva i osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke.

BONUS VIDEO: OSTALA SAMO SLIKA: Jeziv prizor iz kuće nakon pogibije majke i ćerke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)