ČETVORO DECE OD 3 DO 6 GODINA BILO SAMO KOD KUĆE KAD JE IZBIO POŽAR: Saslušana majka, evo kako se branila - Određen joj pritvor

J.D.Lj.

11. 01. 2024. u 19:35

U PROSTORIJAMA Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, u prisustvu branioca, saslušana je E.B. zbog sumnje da je 25.novembra 2023. godine u Zemunu, izvršila četiri krivična dela zapuštanje i zlostavljanje maloletne osobe.

ЧЕТВОРО ДЕЦЕ ОД 3 ДО 6 ГОДИНА БИЛО САМО КОД КУЋЕ КАД ЈЕ ИЗБИО ПОЖАР: Саслушана мајка, ево како се бранила - Одређен јој притвор

Foto Tanjug

Naime, tog dana došlo je do paljevine u neuslovnom objektu koji je korišćen za stanovanje, a u kome su se u trenutku sama nalazila njena četiri deteta starosti od tri do šest godina i o kojima je brigu, nakon požara, preuzeo Centar za socijalni rad Odeljenje Zemun, s obzirom da su roditelji dece bili nedostupni državnim organima.

Osumnjičena je iskoristila svoje zakonsko pravo i branila se ćutanjem.

Treći osnovni sud u Beogradu joj je na predlog Tužilaštva, odredio pritvor u trajanju od 30 dana, s obzirom da postoje okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi ometati postupak uticanjem na svedoke.
 
 

BONUS VIDEO: KULjA DIM IZ KROVA - Snimci velikog požara na Senjaku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku