SRPSKI DVOJAC "PAO" U AUSTRIJI: Pronašli im heroin, kokain i evre - Iznajmili stan, pa navukli i vlasnika da diluje za njih

Novosti online

10. 07. 2023. u 20:42

DVOJICA srpskih državljana (29) i (32) uhapšeni su u okolini Bregenca jer su, kako se navodi na portalima u Austriji, kao članovi organizovane kriminalne grupe, prodavali heroin i kokain "u većim razmerama" na teritoriji ovog grada.

СРПСКИ ДВОЈАЦ ПАО У АУСТРИЈИ: Пронашли им хероин, кокаин и евре - Изнајмили стан, па навукли и власника да дилује за њих

Foto: Profimedia/Ilustracija

Kako piše Kronen cajtung, prilikom hapšenja policajci su od dvojice dilera zaplenili 220 grama heroina, ulične vrednosti oko 10.000 evra.

- Deo droge bio je spreman za prodaju i spakovan u kesicama od po pet, dva i po i jednog grama. Pored toga, policajci su u stanu koji su osumnjičeni koristili, pronašli i 1.500 evra za koje se sumnja da potiče od prodaje droge - piše ovaj portal.

Sumnja se, kako piše u tekstu, da je jedan od uhapšenih, od proleća ove godine prodao oko kilogram heroina koji na ulici košta oko 50.000 evra.

- U okviru ove akcije uhapšen je i Austrijanac (36) koji je izdao stan osumnjičenim dilerima. Sumnja se da je za njih dilovao narkotike i pronalazio kupce, a sve kako bi uspeo da finansira sopstvenu zavisnost od narkotika - navodi se u tekstu.

(Informer)

BONUS VIDEO: Objavljen snimak hapšenja ubice iz Zemuna i njegovih saučesnika

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku