POZIV PRIJATELJU SPREČIO MANIJAKA: Uhapšeni Dragan D. tvrdi da se zbog pijanstva ne seća napada na devojku na Karaburmi

Z. U. - Š. M.

21. 01. 2022. u 20:18

BEOGRAĐANIN Dragan D. (31) uhapšen je u petak zbog sumnje da je u četvrtak, sat i po posle ponoći, pokušao da siluje dvadesetjednogodišnju devojku u Ulici Jure Keroševića na Karaburmi. Njemu je, posle saslušanja u Višem javnom tužilaštvu, gde se branio rečima da je bio pijan i da se ničeg ne seća, određen pritvor do 30 dana.

ПОЗИВ ПРИЈАТЕЉУ СПРЕЧИО МАНИЈАКА: Ухапшени Драган Д. тврди да се због пијанства не сећа напада на девојку на Карабурми

Foto: D. Milovanović

Kako su objasnili iz Višeg suda, njemu je pritvor određen zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično delo.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je poziv za seksualni napad dobila u četvrtak ujutru u 1.30, a patrola, koja je brzo stigla, zatekla je ispred zgrade broj 8 devojku bez odeće.

- Mlađa ženska osoba sama je pešice išla Mirijevskim bulevarom - ističe naš izvor. - U jednom trenutku, nju je sa leđa napao nepoznati muškarac i uz pretnju uspeo da je odvede prekoputa, iza jedne od stambenih zgrada. Tu je pokušao da je napastvuje. Prvo joj je pocepao garderobu, zatim tražio da ga oralno zadovolji i pokušao da je siluje.

Ipak, devojka je u jednom trenutku uspela da se domogne mobilnog telefona i da pozove najboljeg druga O. B. i zamoli ga za pomoć. Momak je istog trenutka pozvao policiju, a patrola sa Palilule je na osnovu opisa brzo uhapsila osumnjičenog.

- Dok se silovatelj iživljavao nad njom, devojka je uspela da sačuva pribranost i pozove prijatelja - kaže izvor. - Kada je video šta je uradila, dao se u beg. Međutim, on je brzo uhvaćen, a zapomaganje mlađe osobe čule su i komšije koje su izašle na ulicu. Oni su joj pomogli da se sabere i obuče. Zbog svega šta joj se desilo, devojku je pregledala i ekipa Hitne pomoći.

BEZ INCIDENATA

JEDAN od stanara zgrade u Ulici Jure Keroševića, ispred koje se dogodio napad, kaže za naš list da je iza ponoći čuo glasove, ali je pomislio da je u pitanju dečja graja i igra. Kako kaže, ranije se u ovom delu grada nisu dešavali slični incidenti, pa mu ni identitet napadača nije poznat.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!