SVE ZA UREDNO DVORIŠTE, A I ČISTA KOLA: Pratimo ritam proleća

Promo

24. 04. 2024. u 10:00

ZA čas posla čista terasa, trava uredno pokošena, i sve je potaman za poslepodnevni predah u dvorištu? Sa dobrom opremom vrlo lako i bez napora možete besprekorno da održavate čistoću dvorišnog prostora, a proleće koje je neočekivano brzo pokucalo na naša vrata ove godine motiviše nas da se pokrenemo i ulepšamo bašte i dvorišta.

СВЕ ЗА УРЕДНО ДВОРИШТЕ, А И ЧИСТА КОЛА: Пратимо ритам пролећа

Foto: Promo

Proleće, međutim, zna biti jako promenjljivo, pa česte kiše i olujni vetar mogu naneti sitan otpad unutar dvorišta, a osim toga prljava kiša ostavlja prljave tragove na tvom autu. Šta je najbolje i najbrže rešenje u takvim situacijima? Odgovor je jednostavan – perači pod pritiskom.

Perači pod pritiskom su postali sinonim za efikasnost i svestranost kada je reč o čišćenju eksterijera. Njihova moć da iz temelja očiste terase i dvorišta od sitnog otpada i prljavštine čini ih vrlo korisnim delom opreme za domaćinstvo.

Opremljeni visokim pritiskom, oni lako uklanjaju blato, lišće, pa čak i teško uklonjive mrlje koje mogu nastati tokom sezonskih promena. Bez obzira na površinu – bilo da je reč o betonu, cigli ili drvenim stazama – perači pod pritiskom deluju brzo i efikasno, štedeći vreme i energiju.

Jedna od glavnih prednosti ovih mašina je njihova sposobnost da obavljaju višestruke zadatke sa lakoćom. Ne samo da su idealni za održavanje čistih terasa i dvorišta, već su izuzetno efikasni i za pranje ograda, baštenskog nameštaja, čamaca i brodova, bazena, automobila… Uz odgovarajuće mlaznice i podešavanje pritiska, možete lako sa svog vozila ukloniti slojeve prljavštine i blata. Ovaj način čišćenja štedi potrošnju vode, a štiti i lak automobila od ogrebotina koje mogu nastati prilikom ručnog pranja.

Gde je dvorište, tu su i kosilice i alat.

Foto: Promo

 
 

Spoj kiše i toplog vremena znači i da trava buja i brzo raste, zato je važno pri ruci imati efikasne kosilice za travu. Redovno košenje na proleće nije samo stvar estetike, već i neophodnosti, a i kosilice ćete naći upravo na ePlaneti.

Pravilno održavanje trave kroz često košenje ne samo da poboljšava izgled vašeg dvorišta, već igra ključnu ulogu u održavanju zdravlja i vitalnosti travnjaka. Redovnim skraćivanjem podstiče se gustoća travnjaka, što rezultira bujnijim i otpornijim travnjakom. Takođe, preporučeni ritam košenja u proleće pomaže u sprečavanju pojave bolesti i širenju štetočina.

Posedovanje sopstvene kosilice omogućava vam da kosite travu prema potrebi, bez oslanjanja na usluge trećih strana, što može biti ne samo skuplje, već i manje praktično. Sa vlastitom kosilicom, možete prilagoditi učestalost košenja specifičnim potrebama travnjaka, koje variraju u zavisnosti od vrste trave, vremenskih uslova i intenziteta korišćenja dvorišta.

Verujemo da ćete ovog proleća biti motivisani i da obnovite alat, zato istražite ponudu Aku bušilica. Najsavremeniji modeli akumulatorskih bušilica često dolaze sa različitim nastavcima koji omogućavaju ne samo bušenje, već i šrafljenje, što ih čini višenamenskim alatima sposobnim za širok spektar poslova.

ePlaneta – vaše mesto sigurne online kupovine!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)