PETAR Simić (82) koji je juče, nakon četiri dana potrage, pronađen mrtav na VMA, bio je pukovnik u penziji.

Sydney

06.05.2021. 15:29

Eee... sada sankcionisati zvuci mnogo bolje nego kazniti, pozvati na odgovornost, prekoriti i slicno. sto da se zamaramo nekakvim srpskim i onako ga niko vise ne zna. napred edukatori ostali stoj.

Kakav blam i sramota

06.05.2021. 17:06

Kakav blam i sramota za vma! Ali ne cudi me ništa jer su vojna lica u gorem položaju tamo kao pacijenti nego civi! I to sve zbog prokletih para! A nekad nije smelo tako! Znao se red i cenila se struka, postojala je disciplina! Pratio oca jednom na pregled zaključio sam da tamo vlada opšte rasulo! Sramota, sramota! Saucesce porodici!

makarije

08.05.2021. 15:51

Čitam komentare i ne verujem.....Zašto niko od familije nije otišao sa PUKOVNIKOM na VMA....pustili ga da ode sam verovatno gradskim prevozom. Ko je bar jednom koristio toalet na VMA zna da se toalet zaključava sa unutrašnje strane...... Sad će čistatica da snosi odgovornost zato sto se nije popela na merdevine da vidi ima li nekog u kabini toaleta. Da li зnate koliko VMA prima pacijenata dnevno pošto su ostale bolnice u COVID-u.... Мислим да је највећи кривац фамилија јер није требала да пусти човека од 82 године са озбиљним здранственим проблемима да иде сам у хитну јер је годинама пуковничку пензију остављао фамилији који су требали да воде бригу о њему. Нека је лака земља пуковнику.

Rade Draskovic

10.05.2021. 15:49

Drug Simic je bio Nacelnik Skole Rezervnih Oficira Inzinjerija u Karlovcu do 1-og Oktobra 1981 godine u cinu Majora. Bio je izuzetan covjek i starjesina (bio sam pitomac 78-e klase SROI) Iskreno saucesce porodici