Kompanija „Dunav“ od danas zvanično osiguranje Srpskog atletskog saveza

Promo

22. 05. 2024. u 17:27

U Atletskoj dvorani u Beogradu, 22. maja, Kompanija „Dunav osiguranje“ i Srpski atletski savez potpisali su Ugovor o osiguranju imovine tog saveza, te zdravstvenom i putnom osiguranju za sve njegove članove.

Компанија „Дунав“ од данас званично осигурање Српског атлетског савеза

Foto: Pakt studio

Ugovor su potpisali predsednik Saveza Veselin Jevrosimović i član Izvršnog odbora „Dunav osiguranja“ Milo Marković, koji je tom prilikom izjavio da je ta kompanija, kao tržišni lider, svesna značaja svoje uloge u stvaranju humanijeg i zdravijeg ambijenta za odrastanje mladih naraštaja. Otuda spremnost „Dunava“ da pruži nesebičnu potporu svim onim granama sporta, nauke, kulture i umetnosti u kojima deca i omladina mogu iskazati svoje potencijale, razvijati se i napredovati u dobrom smeru.

Foto: Pakt studio

Kompanija „Dunav osiguranje" zvanično osiguranje Srpskog atletskog saveza

‒ Čast je i izuzetno zadovoljstvo biti podrška sportskom savezu, koji već nekoliko godina zaredom pronosi slavu srpskog atletskog sporta širom sveta. Zlatne, srebrne i bronzane medalje naših atletskih asova ukazuju ne samo na snagu njihove volje, istrajnost i posvećenost sportskom rastu i razvoju od najranijeg uzrasta, već i na sve veću popularnost i omasovljenje kraljice sportova u našoj zemlji. Današnje potpisivanje ugovora o sponzorstvu sa Srpskim atletskim savezom nastavak je naše ranije uspešne saradnje i potvrda spremnosti Kompanije „Dunav osiguranje“ da preuzme ulogu oficijelnog osiguranja tog sve trofejnijeg saveza i sporta – naglasio je Marković i pri tom svim atletičarima u ime „Dunav osiguranja“ poželeo dobro zdravlje i još uspešnije rezultate.

Foto: Pakt studio

Veselin Jevrosimović i Milo Marković

Veselin Jevrosimović je istakao da od danas mogu da budu spokojni jer o imovini Saveza i o zdravlju njegovih članova brine društveno odgovorna kompanija.

‒ Podrška „Dunav osiguranja“ dolazi u pravo vreme, u izuzetno teškoj takmičarskoj godini u kojoj nas očekuje Evropsko prvenstvo u Rimu, kao i Olimpijske igre, te je ovo pravi primer kako jedna velika kompanija može da se nađe rame uz rame sa sportistima, zbog čega smo joj posebno zahvalni ‒ naglasio je Jevrosimović.

Selektor srpske atletske reprezentacije Edin Zuković najavio je velika takmičenja koja ove godine očekuju naše atletičare ‒ prvenstvo Balkana, potom evropsko prvenstvo za mlađe juniore, a kao kruna sezone Olimpijske igre u Parizu.

Na samom kraju sezone je još i Svetsko prvenstvo u Limi, na kome takođe očekujemo uspeh naših reprezentativaca.

Foto: Pakt studio

Predstavnici Srpskog atletskog saveza i Kompanije „Dunav osiguranje"


 

Svetska šampionka u skoku u dalj Ivana Španović, rekla je da je ove godine u njenom fokusu predstojeća Olimpijada, čime bi trebalo da stavi tačku na osvajanje medalja, dok je mlada atletičarka Angelina Topić, koja je preskočivši nedavno 198 centimetara na Mitingu Dijamantske lige postavila nov državni rekord u skoku u vis, istakla da je njen sledeći cilj obaranje i tog rekorda i dostizanje novog - dva metra.

Naglasila je da je veoma ponosna što sebe sa 18 godina može da nazove olimpijcem i obećavala da će i ubuduće nastaviti marljivo da radi i trenira.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Turci upali  na trening Srbije pred prvi meč orlova na EURO 2024 (VIDEO)