POMOZIMO BRANKI DA SE IZBORI ZA ŽIVOT: Zalekove i lečenje potrebno 9,5 miliona dinara

Novosti online

14. 05. 2024. u 16:27

HUMANITARNA fondacija BUDI HUMAN - Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Branku Dejanović (1980).

ПОМОЗИМО БРАНКИ ДА СЕ ИЗБОРИ ЗА ЖИВОТ: Залекове и лечење потребно 9,5  милиона динара

Foto printskrin Budi Human

2022. godine nakon specijalističkog pregleda uočena je promena u omotaču išijadikusa za koju je procenjeno da je benigna. Nakon učinjene biopsije potvrđeno je prisustvo malignog sarkoma mekih tkiva (C49.2 Neoplasma malignum textus connexivi et mollis extremitatis inferiors,regionem coxae includens).

Iste godine učinjeno je operativno lečenje ali tumor nije mogao biti u potpunosti otklonjen nakon čega je započeto lečenje hemoterapijama i zračenje x nožem.

2023. godine došlo je do recidiva bolesti nakon čega je učinjena još jedna operacija prilikom koje nije postojala mogućnost uklanjanja celog tumora.

U decembru iste godine uočene su metastatske promene na plućima koje su zračene x nožem a uočene su promene i u karlici. Analize biopsije poslate su na kliniku u inostranstvu gde je planiran nastavak lečenja imunoterapijama u obliku peptidne vakcine.

S obzirom da lečenje iziskuje velike troškove Branki je potrebna pomoć svih humanih ljudi u vidu donacija kako bi što pre obezbedila sredstva za nastavak lečenja.

Sredstva su joj potrebna za imunoterapije i izradu personalizovanih vakcina, specijalističke preglede, kao i za putne troškove u toku lečenja.

Za Brankin život! Budimo humani!

Pomozimo Branki!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ROLAN GAROS UVEO VELIKU PROMENU: Novak Đoković je oduševljen!