CoinPoker eliminiše naknade za povlačenje i daje besplatnu kartu za kripto poker turnir od 500 dolara

Promo

28. 04. 2024. u 10:00

COINPOKER je nedavno najavio da će eliminisati sve naknade za isplatu sa svoje platforme, što je odlična vest za fanove kripto pokera.

CoinPoker елиминише накнаде за повлачење и даје бесплатну карту за крипто покер турнир од 500 долара

Foto: Promo

Umesto toga, igrači će plaćati samo standardne naknade za mrežne transakcije, bez dodatnih naknada za sigurnost ili stabilnost platforme. Ova promena čini CoinPoker još konkurentnijim u poređenju sa drugim platformama za kripto kockanje i poker.

CoinPoker je istakao svoj ekosistem i CHP token, čija je vrednost porasla za 1% nakon ove objave. Sada igrači imaju više novca da potroše na opklade, što će sigurno privući još više igrača na svoju platformu.

CoinPoker smanjuje naknade tokom godišnjeg CSOP poker turnira

Obustava naknada za isplatu dolazi u savršenom trenutku, posebno sa trenutnim tokom događaja kao što je Crypto Series of Poker (CSOP) čiji je domaćin CoinPoker. CSOP obuhvata 41 različit događaj sa ukupnim garantovanim nagradnim fondom od čak 1 milion dolara. Počeo je 19. Aprila i završava se ove nedelje, 28. Aprila.

Najveći događaj, 100.000 dolara GTD No Limit Hold'em event sa buy-inom od 500 dolara, počinje u nedelju u 18:30 GMT. Imate priliku da učestvujete u ovom događaju potpuno besplatno putem Tviter nagradne igre koja je trenutno aktivna.

Foto: Promo

Pored toga, CoinPoker je najavio nagradnu igru za svoje pratioce na Tviteru. Jedan srećni dobitnik koji retvituje svoju objavu, prati nalog i ostavi svoje CoinPoker korisničko ime u komentarima osvojiće besplatan ulaz na kripto poker turnir od 500 dolara. Ako pobede na turniru, mogu da osvoje fantastičnih 40.000 dolara za prvo mesto. To je odlična prilika za ljubitelje pokera i kriptovaluta da se zabave i osvoje velike nagrade.

Uzbudljiva poker akcija i rastući interes za CSOP turnirsku seriju

CoinPoker je platforma koja dobro služi svim tipovima igrača, od početnika za stolovima za mikro uloge (kao što su oni sa ulozima od 0,02$/0,05$) do iskusnih high rollers.

Uzbudljiva akcija u keš igrama zajedno sa serijom CSOP turnira prošlog vikenda privukla je pažnju, a posebno je bilo zanimljivo videti poker zvezdu Tonija G za stolovima, koji je osvojio preko 300.000 dolara u jednom potu.

U 2022, Toni G odigrao je najveću onlajn poker ruku ikada na  CoinPoker-u, dodatno naglašavajući svoju povezanost sa ovom platformom kao njen ambasador i predstavnik.

Foto: Promo

Toni G nije samo poznati igrač, već i aktivno deli svoja iskustva i događaje sa fanovima na Tviteru, što dodatno povećava interesovanje zajednice. Čak i ako igrači propuste seriju CSOP turnira, ima dosta drugih zanimljivih poker akcija koje se dešavaju na CoinPoker-u vikendom, privlačeći igrače svih pozadina.

Za one koji vole visoke uloge, nedeljni turniri van glavnog CSOP rasporeda nude uzbuđenje sa buy-inovima od 5.000 do 25.000 dolara.

Platforma omogućava anonimno učešće u svim događajima preko desktop ili mobilnog klijenta sa MetaMask potpisom, omogućavajući igračima pristup širom sveta.

Na CoinPoker-u, opklade se vrše u USDT, dok se CHP token koristi za rejkbek, omogućavajući investitorima da zarade 33% provizije ako kupe i drže ovaj token.

Nedavno su predstavili aplikaciju CoinPoker na poznatim finansijskim portalima kao što su Benzinga, Decript, Invezz , što je dodatno podstaklo interesovanje i moglo bi doprineti rastu cene CHP tokena.

Posetite CoinPoker

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Evo šta je američka teniserka uradila kada se Ruskinja povredila (VIDEO)