CELA EVROPA SE DIGLA NA NOGE: Najpoznatiji grčki sajt o nestalima pisao o maloj Danki

Novosti online

03. 04. 2024. u 18:32

NAKON što se za vikend pojavio snimak iz Beča na kom je navodno viđena Danka Ilić (2) u društvu dve žene, Interpol je dvogodišnju devojčicu iz Srbije stavio na žutu Interpolovu poternicu. Od tada vest o njoj proširila se po svim državama u evropi.

ЦЕЛА ЕВРОПА СЕ ДИГЛА НА НОГЕ: Најпознатији грчки сајт о несталима писао о малој Данки

Foto: Printskrin

Sada je informacije o nestaloj Danki objavio i najpoznatiji grčki sajt "Hamogelo", koji redovno piše o nestalim osobama.

Oni su uz Dankinu fotografiju objavili njene lične podatke, kao i vreme, mesto i dan kada je nestala.

- Devojčica Danka Ilić nestala je 26.3.2024. godine iz Bora u Srbiji, a ovaj grad nalazi se u blizini granice sa Rumunijom i Bugarskom. Treba napomenuti da devojčica nije razvila moć govora, navodi se na pomenutom sajtu.

Foto: Printskrin

 

Na sajtu se navodi da svi koji imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj devojčici da mogu da se jave njima, Evropskoj liniji za nestalu decu i svim policijskim upravama u zemlji 24 sata dnevno.

Podsetimo, dvogodišnja Danka Ilić nestala je u prošlog utorka oko 13:45, i u trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Sistem "Pronađi me" je zbog njenog nestanka aktiviran prvi put u Srbiji, a kako je navedeno na sajtu ''pronađime.mup.gov.rs'', devojčica ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

BONUS VIDEO: HUMANITARNA POMOĆ ZA GAZU: Na snimku se vidi avion koji ispušta humanitarnu pomoć

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima