MINISTARKA ĐEDOVIĆ SA RUDARIMA: Zahvalila sam se od srca na svemu što rade i poželela im srećnu Novu godinu i srećne praznike (FOTO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

31. 12. 2023. u 11:41

MINISTARKA rudarstva i energetike, Dubravka Đedović, posetila je Resavicu gde je poželela rudarima srećne praznike i Novu godinu.

МИНИСТАРКА ЂЕДОВИЋ СА РУДАРИМА: Захвалила сам се од срца на свему што раде и пожелела им срећну Нову годину и срећне празнике (ФОТО)

Foto: Instagram printskrin/dubravka.djedovic

- @jppeu_resavica svake godine proizvede 300 hiljada tona visokokaloričnog uglja, ali se i svakim danom maksimalno trudi da poveća proizvodnju! Posetila sam naše rudare, zahvalila sam od srca se na svemu što rade svaki dan i poželela im srećnu Novu godinu i srećne praznike! 

Svi znamo da je „rudarski hleb, hleb sa sedam kora“ i, kako neko od rudara reče teškom mukom stečen - natopljen znojem i krvlju. Samo odvažni i hrabri mogu da se bave ovim teškim i često puta po život rizičnim poslom, naročito u podzemnim rudnicima uglja! - poručila je Đedović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)