DA LI JE "MANČMELOU" BEZBEDAN ZA JELO? Nakon povlačenja sa polica u Hrvatskoj, oglasila se kompanija

Novosti onlajn

09. 10. 2023. u 14:19

NAKON vesti da hrvatski Konzum povlači naš mančmelou iz prodavnica, oglasila se i kompanija. Prema prvim informacijama, kompanija koja proizvodi ovaj slatkiš donela je odluku da zameni Munchmallow 105g i 210g sa rokom trajanja do 15. 2. 2024. svežim proizvodima, zbog izmenjenog ukusa na pojedinim proizvodima, a svi proizvodi su potpuno zdravstveno bezbedni za upotrebu.

ДА ЛИ ЈЕ МАНЧМЕЛОУ БЕЗБЕДАН ЗА ЈЕЛО? Након повлачења са полица у Хрватској, огласила се компанија

I.D.S.

- Zamena proizvoda je skoro u potpunosti završena - navedeno je iz kompanije.

Podsetimo, Konzum je obavestio kako s polica svojih trgovina povlači proizvode mančmelou femili 210g i mančmelou 105g. Obaveštenje se odnosi na sve proizvode čiji su rokovi trajanja zaključno s 15. februarom sledeće godine.

Objasnili su kako su razlog povlačenja promenjena svojstva proizvoda. Iz Konzuma su zamolili kupce da provere jesu li kupili navedeni proizvod, odnosno da ga donesu u najbližu Konzumovu prodavanicu, gde će im biti vraćen novac.

"Izvinjavamo se kupcima na neprijatnosti, ali u interesu nam je da svi proizvodi koje stavljamo na tržište budu usklađeni s najvišim kriterijumima kvaliteta i zdravstvene ispravnosti", zaključili su.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Turci upali  na trening Srbije pred prvi meč orlova na EURO 2024 (VIDEO)