Trn

10. decembar 2012. 19:56

Nemoguće

Gradonačelnik je oslobodio Beograđane plaćanja gradskog prevoza i pozvao starije građane da ne izlaze iz svojih kuća dok je ovako hladno. E, pa ne može i jedno i drugo!

Susret

Srela se dva stara druga pa će jedan: - Gde si, bre, burazeru, nema te ko stranog investitora u Srbiji!

Srodstvo

Ćerke firme upropastile su mnoge sinove...


09. decembar 2012. 21:47

Dilema

Srbija ima izuzetan geografski položaj. Nalazi se tačno između čekića i nakovnja!

Poziv

Večeras se u Galeriji ”Progres” u Beogradu otvara 45. izložba karikatura ”Pjer”. Dođite da se od muke smejemo od srca!

Novo

Zbog loših rezultata, gubitka autoriteta i pogrešnog sistema igre, Crvene zvezda je smenila trenera Aleksandra Jankovića i na njegovo mesto odmah dovela izuzetno perspektivnog i mladog stručnjaka Aleksandra Jankovića!

07. decembar 2012. 19:52

Demanti

Crkva nije uputila nikakvo pismo predsedniku, niti je predsednik bilo kakvo pismo primio. Potpuno je jasno da pismo Sinoda, u osam tačaka, u obliku memoranduma, u beloj koverti i sa urednom markicom - uopšte i ne postoji!

Labudova pesma

Muškarci koji će večeras umesto Džejmsa Bonda gledati ”Prvi glas Srbije”, verovatno u svojoj kući nemaju pravo glasa, tačnije otpevali su svoje...

Otkriće

Kurta i Murta su u stvari - ime i prezime!”, piše Miroslav Marković iz Beograda.

06. decembar 2012. 19:33

Stranačka hronika (1)

Maja Gojković potvrdila je danas da se Maja Gojković kolektivno iščlanila iz URS i saopštila da se Maja Gojković kolektivno učlanila u SNS!

Stranačka hronika (2)

DS oštro protestuje što pojedini tabloidi vode prljavu kampanju protiv nje i podseća aktuelnu vlast da je takav model ponašanja u Srbiji zastareo još pre šest meseci!

Stranačka hronika (3)

SPO demantuje da će se njen predsednik povući sa te funkcije, jer nijedan od preostala dva člana ne poseduje harizmu da bi bio lider tako velike stranke!

05. decembar 2012. 19:47

Tužno

Zvanični Beograd se prema severu Kosova odnosi kao prema članu porodice koji boluje od neizlečive bolesti. Iako cela familija zna šta se sprema, niko ne želi da mu saopšti istinu, pa jedino još on veruje da je ozdravljenje moguće...

Komad

Srpska policija ovih dana uživa u predstavi:”Sve što ste oduvek hteli da znate o korupciji a niste smeli da pitate”!

Vest

Ispred Vlade Srbije danas su se okupili fudbaleri Crvene zvezde i Partizana, koji protestuju zbog neisplaćenih zaostalih zarada i teškog materijalnog položaja zaposlenih u srpskom fudbalu...

Bojan Ljubenović

Bojan Ljubenović

Bojan Ljubenović je rođen 1972. godine u Beogradu. Po obrazovanju je pravnik, a kao novinar radi u Beogradu. Otac je dvoje dece. Zastupljen u brojnim antologijama satire. Objavljuje u pisanim i elektronskim satiričnim časopisima.

Prikaži 10 vesti Prikaži sve vesti